06-06-2011, 08:17 AM
Pa šta drugo i očekivati iz vijetnama
Moderatori ništa ne rade
Moderatori ništa ne rade
|
Milanezi s Balkana
|
|
06-06-2011, 08:17 AM
Pa šta drugo i očekivati iz vijetnama
Moderatori ništa ne rade
06-06-2011, 09:15 AM
Ibrahimović: Nema istine u tome da idem u Real Madrid
Na vijest koja je pristigla iz španjolskih medija, i koju su preuzeli mnogi svjetski, Zlatan Ibrahimović samo se nasmijao. Autori iste počeli su ga seliti u madridski Real... El Mundo Deportivo prvi je plasirao vijest prema kojoj je napadač Milana i švedske nogometne reprezentacije voljan ponovno udružiti snage s Joseom Mourinhom. Portugalski stručnjak na klupi "kraljevskog kluba" s Ibrahimović je zajedno radio u Interu, no, tvrdi Ibrahimović, do nove suradnje neće doći. - To su neistine. Ostajem u Milanu još tri godine. Sretan sam ovdje - kazao je. Inače, sličnu vijest nedavno je objavio i Corriere dello Sport. - Postoji interes, ali Ibrahimović nema namjere ni želje za odlaskom - rekao je talijanskom dnevniku krajem svibnja Ibrahimovićeg agent Mino Raiola.
06-06-2011, 09:21 AM
Nadam se da Witsel nije taj famozni vezni, mister x, dr. evil ili kako ga već zovu.
Meni je dečko poznat samo po ovom klipu http://www.youtube.com/watch?v=SKp2pdUk-...r_embedded izgleda da je i on neki teži mesar ali ima samo 22 god tako da bi u nekoj rotaciji mogao dobro poslužiti. Stvarno se nadam da će Silvio dovesti nekog kvalitetnog veznog: Fabregasa, Hamsika pa i Montolivo bi mogao proći ali sve se bojim da ćemo na kraju završiti s mrtvim Akvilanijem u sredini.
Witsel nije taj famozni mistex x...on je jedan talentirani nogometaš koji bi mogao doći u Milan.ne treba ga po jednom užasnom startu pamtiti kao mesara. Vjerujem kako će se mister x tražiti između gansa i fabregasa s time da je nekako ganso bliži. Volio bi vidjeti i Montoliva u ekipi, ako je dečko pametan i želi osvajati trofeje doći će u Milan...
Ne treba vjerovati nijednoj jedinoj izjavi Galliania i Braide.to su iskusni lisci, preiskusni da bilo što otkriju nekim novinarčićima željnih honorara... Mecong druže, kafanskim razgovorima nije mjesto na ovom forumu, kakav god da netko bio, ovdje nas veže ljubav prema crveno-crnoj boji. Širenje netolerancije prema drugom mišljenju je nepotrebna i nepoželjna stvar. Ovdje smo da raspravljamo o transferima, željama, mogućnostima. Zato se ovo i zove forum. Ako ti je taj forum nenormalan onda nemoj dolaziti ovdje, ja sam siguran da ima i drugih Milanovih foruma kojima možeš pristupiti. MILANO SIAMO NOI!!!!
06-06-2011, 10:36 AM
(06-06-2011, 10:12 AM)dejo Wrote: Witsel nije taj famozni mistex x...on je jedan talentirani nogometaš koji bi mogao doći u Milan.ne treba ga po jednom užasnom startu pamtiti kao mesara. Vjerujem kako će se mister x tražiti između gansa i fabregasa s time da je nekako ganso bliži. Volio bi vidjeti i Montoliva u ekipi, ako je dečko pametan i želi osvajati trofeje doći će u Milan... Ne bih ja nista vise rekao, DEJO je bio vlro jasan sta se radi u forumu i zbog cega smo tu. Dosad nisam nikoga prijavio jer mislio sam sa se mozemo srijedite bez intervencije i bez ikakvov baniranja iz foruma. Ali vidim da neki tu nemaju nimalo tolerancije prema drugom mislenju, zbog cega se pitam sta oni radu u ovom forumu??!!!! Zato hocu da vam bude jasno, da nece se tolerirati nikakav rjecnik koji nije prikladan ovom forumu,a jos manje netolerancija drugom mislenju. Jas sam neke clanove i ranije upozorio, i ne zelim da se niko banira is foruma..ali necemo dozvoli da gubimo clanove i debatu u forumu zbog neke pojedince.
No ho visto Superman volare, ma ho visto Super Pippo segnare. I supereroi esistono davvero.
06-06-2011, 11:56 AM
(06-06-2011, 10:12 AM)dejo Wrote: Witsel nije taj famozni mistex x...on je jedan talentirani nogometaš koji bi mogao doći u Milan.ne treba ga po jednom užasnom startu pamtiti kao mesara. Vjerujem kako će se mister x tražiti između gansa i fabregasa s time da je nekako ganso bliži. Volio bi vidjeti i Montoliva u ekipi, ako je dečko pametan i želi osvajati trofeje doći će u Milan... Procitaj sta je on meni nekoliko puta napisao u poslijednjem mjesecu dana pa onda pricaj. I zasto je uopste pisao ovaj poslijednji komentar kojim me direktno vrijedja a ja ga nicim , ama bas nicim, nisam izazvao. Sta mislis o tome? I kad ti budes moderator otjeraj me.
Per aspera ad astra!
06-06-2011, 03:14 PM
Mecong, pretjerao si sa psovkom. O tome je rijec. Uredu sto je on spomenuo pritisak, ali nema potrebe spominjat necije roditelje. Zauzeo si mjesto Leptira po psovkama. Pazi, i ja se neslazem sa vecinom misljenja, ali zato i postoji ovo mjesto da o tome raspravim. Opet ti govorim, jer nas dvoica smo se vec zakacili par puta, iznesi svoje misljenje, ja cu ti odgovorit. I nema potrebe da jedan drugog saljemo psihijatru ili Bog zna gdje. Samo laganini drug.
E sad tema: meni se ovo svidja sta se desava. Izgleda da je ona bagra gore napokon skontala sta trebaju radit. Dovukli sjajnog stopera, i decka koji ima potencijal da bude jedan sjajan lijevi bek, i nisu stali. Vec i dalje kupuju. Tj. ojacavaju sredinu. Izgleda da je i njih zabolilo srce kad su vidjeli kako brzo igra ona Barca, pa su si zamislili scenarij da smo mi kojim slucajem bili na Manchestereovom mjestu. Bravo, tako i treba. Ako zelimo nesto u buduce, tj. u Europi, moramo ojacat sredinu. I to ogromno. Fabregas? hmmm dobar jest, ali i kosta. Al eto nek pokusavaju. Ovi brazilci, ja bi doveo samo jednog. Ili Ganso ili Lamela. Jer tesko je njima uklopit se u nas sistem. Treba vremena, a milan zeli odma da djeluje. Dovodjenje Montoliva bi bila sjajna opcija, tj. rijesen vezni red sa Boatengom, i onda bi nam jos samo trebao jedan dodatni veznjak koji moze cuvat loptu i kreirat napad. Hazard je takodjer dobar, a i ne kosta toliko. Jer za 40 miliona mogli bi si psiustit Hazarda + Lazzaria ili Hamsika. A i Pastore mi je decko dobrog kalibra. Znaci Milan gradi novi vezni red: Aplauz!!! Jedino mi je zao sto nisu otjerali i Seedorfa, a nek ostave Ringhia. Al haj, valjda nece igrat vec samo bit reklame kluba. Ovo oko Ibre... hmmm 40 - 24 = 16 miliona plusa za novog napadaca. Dobra opcija. Iako Ibra nam je ogromno bitan. Ali ovaj transfer je moguce napravit samo sad, i nikad vise. Slijedece sezone ovu cijenu mozemo samo sanjat. Dovodjenje Balotellia je glupost. Drag mi je decko, narocito poslije oblacenjecrno crvenog dresa dok je bio merda hehe ali je spor. Uostalom, ako bi odlucili se rijesit Cassana, e onda moze Balotelli. A mijenjat IBru za to, niposto. Jedino moze Dzeko, jer je jos moguce ga gradit kao igraca, ali mi pocinje vadit zivce ponasanjem. Ne volim umisljene tipove. Al haj o tom po tom. Uzdajem se u Raiolu, debeli zna svoj zanat itekako dobro, tako da vjerujem da ceme ovog ljeta ponovo iznenadit ![]() uzdravlje rossoneri
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
06-06-2011, 07:04 PM
Uzeli scudetto , krenuli sa sjajnim transferima , politika kluba krenula racionalno razmisljat i dovodit prava pojacanja . Kakve ba psovke i sranja !!! Zalivajte , alkoholizirajte ovaj scudetto da ih bude sto viseeee ....
Cesc dodji k nama ![]() FORZA MILAN !!! Semper fidelis ! !!!!!!!!!!!!!!!! FORZA MILAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
06-07-2011, 02:48 PM
http://www.index.hr/sport/clanak/jankulo...54763.aspx
ČEŠKI defenzivac, 34-godišnji Marek Jankulovski objavio je završetak dugotrajne karijere. U svijet profesionalnog nogometa Jankulovski je zagazio još 1994. godine u dresu Banika iz Ostvare. Igrao je nakon toga od 2000. do 2002. za Napoli, pa tri sezone za Udinese, a od 2005. godine je bio član Milana, s kojim je minule sezone osvojio naslov prvaka Italije. S Rossonerima je 2007. godine osvojio i Ligu prvaka, Uefin Superkup i Fifino Svjetsko prvenstvo klubova. "Dolazak u Italiju iz Češke za mene je bio velika stvar, jer nije svatko imao tu priliku. Trajao sam u Italiji 11 godina, od toga 6 godina u Milanu. U početku nije bilo lako, ali sve ostalo je bilo izvanredno. Igranjem u Milanu ispunio mi se san nastupanja za najbolji klub na svijetu. Posebno ću pamtiti finale Lige prvaka 2007. godine u Ateni i pobjedu protiv Liverpoola 2:1, kao i finale Superkupa i pobjedu nad Sevillom 3:1, jer sam u toj utakmici čak bio i strijelac. Italija je sada moja druga domovina, a Milan drugi dom. No, karijera je stigla do kraja puta", rekao je Jankulovski, koji je za češku reprezentaciju odigrao 77 utakmica i zabio 11 golova. "Što ću dalje? Jedno je sigurno, trener neću biti! Ne bi me smetalo raditi kao sportski direktor ili možda kao agent s mlađim igračima", dodao je Jankulovski. DOBAAAAAR
06-07-2011, 08:15 PM
A što Ibrakadabra cijepa Fince
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|