Milanezi s Balkana
Nek se goni ovaj Zlatan. On bi trebao napraviti posebnu emisiju i naravno prodati prava, u kojoj ce nam saopstiti gdje ide. Ode  ovaj fubal u neku stvar. Nek kontatira LeBrona, on ce mu objasniti kakonse ta emisija pravi.
Vidili smo u zadnjih nekoliko dana da Mancester mora pregovarati sa Celzijem oko prava za plisane mede i kupace gace. Takva nas buducnost ceka sa ovim Kinezima. Poserem se ja na takvu biducnost. Ne prodaji Berluska, jebo skudetu, ligu prvaka i ostala sranja.
Reply
Berluskoni je potvrdio da ako ostane na celu kluba i naredne sezone - trener ce biti Bruki.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Ohoho, sto ih oblati Maldini.
Reply
Ma ovo je svakom normalnom bilo jasno i bez Maldinija, ali naravno da njegove rijeci imaju posebnu tezinu Smile
Reply
On je i previše fin koliko ćuti ali razumem ga.
Devilcool
Reply
Juve doveo mladog Ikonea iz PSG za 0€. Woooow isti slučaj kao Coman ili Pogba. Kako je moguće da mi ne dovedemo ovakvog jednog za 0€?
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
(06-02-2016, 03:31 PM)ensar7 Wrote: Juve doveo mladog Ikonea iz PSG za 0€. Woooow isti slučaj kao Coman ili Pogba. Kako je moguće da mi ne dovedemo ovakvog jednog za 0€?

Je li to retoričko pitanje? Devilol
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Pa pitanje je kako je moguće da naši ddo sad nisu potpisali ni jednog klinca za 0€ a da se on pokazao. Pardon, čak više doveli smo ih i procijenili da nemaju pojma i dali đabe drugima: Aubameyang,  verdi, Saponara, ganz, I sva sreća pa je Miha bio tu jer su bili spremni utalit i Nianga za đabaluk.
Kako je moguće da se ovdje u milanovim novinama vuče politika budućnosti i 0€ transfer, a po tom pitanju ništa ne radimo. Već naprotiv konkurenti nam pokazuju kako se to radi. Eto to je moje pitanje: ko ovdje koga pravi budalom?
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
I evo ako već taj Galliani iima te "sjajne conections" sa Perezom, kao što laprda po novinama, zašto ne dovede njihovu trojku u ponudi: kovačic, Danilo kao desni bek, i James Rodriguez kao polu špicu. Zajebi VazGuza, James je 1000 puta bolji i za njega znam da zna igrat. I ako ćemo davati 30 milki za VazGuza radije ih okrenut na Jamesa. Eto, nek to bude posao Gallianija ovog ljeta, dovest ovu trojku, i ja mu sve oprastam, Al sumnjam da on to zna. Već će nam dovlačit polovnjace iz Reala za 0€, standardni Galliani

p.s. sve trojica su od danas na transfer listi Reala
Reply
Od Leonarda mi nemamo skaute ,tako da to nije nista cudno. Oni (uprava) su za tog igraca verovatno pvi put culi pre neki dan kad je potpisao za Juventus.
Uzmi koga kod hoces sa ovog foruma i umesto karte da putuje po Evropi i svetu daj mu racunar sa najnovijom verzijom fudbalskog menadzera i eto ti jaci skaut od ovih koje Milan trenutno ima.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply