Milanezi s Balkana
Mrzi su mi od juventusa, ali su tako jaki u ovim finalima, pa sjeca li se iko kad su izgubili finale lige prvaka?
Reply
Baš sad gledam, samo 3 puta se to desilo...
Devilcool
Reply
(05-28-2016, 07:03 PM)Sampinjon Wrote: Od svih imena da nas povezuju sa njima i ja mislim da bi Emeri bio najbolje resenje. Ne znam zasto ali Garsija mi je najgori ,gori cak i od Montele ,daleko bilo...

Najiskreniji da budem ja na klupi nebi volio nikako Italijana... ne znam sto ali meni italijanski strucnjaci osim cetvorice ( Sacchi, Lippi, Capello, Anchelloti) su nista specijalno i nista posebno....vise napuhano od strane novinara da su oni kao neki strucnjaci...

Ja bi bio zadovoljan sa netalijanskim trenerom na klupi i mislim da ce to Kinezi i uraditi...

Sto se tice pojacanja treba sacekati Kineze...spekulisu i da je Arda Turan jedna od opcija...Galliani ce prvu sezonu ostati na isto mjestu, kao i Berlu i Barbara...Berlu je izjavio da trazi investitore koje mogu 100-200 miliona eura trositi svaku sez na Milan, realno treba nam bar 2-3 takve sezone plus pravi strucnjak da se vratimo u vrh
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Koji ce nam djavo Kovacic. Taj lik nit je donosio ista Realu niti Interu, niti Hrvatskoj a nisam siguran ni za Dinamo. Jedan od najprecijenjenijih mladjih igraca. Daleko mu kuca od Ac Milan.
Reply
Zelis Agera mozda? Eno spekulise se da se interesujemo za njega. Taman igrac za nas . 40 godina i nepozeljan nigde.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Za sto ce nam Ager?
Reply
To moras pitati Galijanija ,posto samo on zna Big Grin

http://www.football-italia.net/85099/milan-go-agger

Realno ,kakav god da je taj Kovacic ,ima potencijal ,nije ga iskazao u potpunosti ... Nebitno skroz. On bar ima jos vremena. Ima tek 22 godine. Moze biti nesto od njega. Ali kad dovedes Kucku od 30 leta sta ces sa njim? Ako vec ne mozes dovesti nekog igraca svetske klase onda bolje dovedi Kovacica nego Kucku...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
"These Chinese investors don't talk about what's happening, but I am dealing with them regarding the sale of AC Milan but it's a disaster. I'm starting to learn Chinese. I learned about seven words in a week."

Berluskonijeva izjava
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
Reply
Ni ja ne mislim da će Kovačić biti neka zvezda, budući Modrić i ostale gluposti.
Ali je talentovan i može da ispadne fin igrač, a i kad god uzmemo otpadak od Intera taj postane legenda Big Grin
Devilcool
Reply
Mercato koji ja zelim je: Mammana u odbranu, ili pokusat dovest Benatiu iz Bayerna, Kovacic u sredinu, i u napad Lukaku. A Bacca hvala za sve i prodat za neki 35 miliona. Jbg 30 mu je godina, i sad mozes dobit na njemu a covjek ne zeli jos jednu godinu bez Europe. Faraona smo nazalost izgubili, tako da bi mogli pokusat s tim pavolettijem, nemam blage veze kakav je igrac. I trener obavezno stranac, Emery najdraze, ali mislim i da bi Fatih Terim ili Meho Kodro bili bolja solucija od Brocchija ili jos nekog italijana. Dosta mi je vise gluposti: "dovodimo mlade italijane, pravimo italijansku momcad", a onda mi dovede Acerbija, Palottu, i jos neke kvazi italijane za koje niko nikad nije cuo da uopce postoje. Dovedeni smo na nivo Chieva, Atalante, Genove,... to su te ekipe koje svake sezone iznenade Seriu A sa nekim "novim" imenima u svijetu fudbala.

Evo sad citam da su se Chelsea, Barca i Real otimali za Vangionija prije par godina, ali decko odbio sve to, jer nije htio da ide iz svog sela, ne moze nikako bez argentinskog steaka, tako da mu je propala sjajna karijera u velikim klubovima. Al eto onda se javio Milan, i sad je odlucio ostavit svoje omiljeno jelo, i pomoc Milanu da se vrati na velike Europske, a ko zna mozda i Svijetske, staze.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply