Milanezi s Balkana
Kucka je jedno tri klase ispod potrebnog nivoa za klub velicine kao sto je Milan. To sto je on u nasem sastavu,ma i samo njegovo prisustvo na spisku igraca vredja svakog iskrenog i postenog navijaca i samo pokazuje koliko su ovi slepci iz uprave degradirali klub poslednjih godina. Sramota je sto igraci poput njega igraju za Milan.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Pa jebemu mater vise da mu jebem....imal ikad da Milanu nesto ide kako treba...definitivno najbolje poluvrijeme Milana ove sezone...ali eto povrjedi se najbolji igrac u veznom redu i strijelac i Cercijeva stativa ... zasluzeno vodimo ali ta gol razlika mogla je biti veca...

Nasa desna strana je pravvoooooo kriticna...Kucka u veznom redu vrlo upita isti takav i De Sciglio...s druge strane Bertolacci i Antonelli su djelovali 5x bolje dok se ne povrjedi Bertolacci...

Nasa velika sansa je Lulic na ljevom beku...taj covjek ne zna i nikad nece znati igrati ljevog beka...nadam se samo da ce Cerci biti kud i kamo prisebniji u drugom pol...

Treba sacekat jos jedno poluvrijeme...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Hahaha pa ovo može samo Mexes. Ude i prvi kontakt gol. Čovjek ili odigra ludilo ili bude najgori. Eto sa ovim golom Vjerovatno Starter slijedeću tekmu
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
5 bodova do prvog hehehehe
Ne mogu vjerovat. Ko ti ga zna, možda i imamo neke sanse
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Ma reko sam ja treba malo vremena, puno je novih igraca. E steta za Bertolaccia a taman je poceo da dize formu. Sad ako opet izostane 3-4 sedmice nece biti dobro. I za Alexa je steta, jer smo konacno nasli dva centralna koji se dobro slazu. Ali eto srecom ide Atalanta pa pauza zbog reprezentacija. Poslije pauze Juve na strani, to ce biti pravi test sta moze Miha i ovaj njegov Milan.
Reply
Najbolja tekma Milana u sezoni ... Nismo na nivou bili samo neki 10 min ovo ostalo sve vrlo dobro...80 min takticki i trkacki smo nadigrali Lazio...Lazio je ove sez domacinska ekipa 5 utakmica 5 pobjeda a ovo vcrs im je bio pravi samar...

Da krenem redom....Donnaroumma za svojih 16 godina je u tri tekme primio samo jedan gol iz igre ...imao je par odlicni intervencija a kod gola je mooozda moga bolje pokrit prvu stativu...
Antonelli- najbolja tekma od kako je dosao u Milan...prvo je razvalio Candrevu, a onda je i Felipe Andersona vrlo dobro zatvorio, svaka cast...
Romangolli opet vrlo dobar...pravovremena postavljanja...vrlo miran i bira jednostavna rjesenja...kao da ima 30 godina a ne tek 20 ...od kako se vratio poslje crvenog nasa odbrana je dosta bolja...
Alex isto solidan, velika steta za povredu ono je na momente izgledalo strasno...Mexes nakon ulaska ne zbog gola nego zbog pristupa je bio dobar...vrlo motivisa i nalozen...bodri mladje sto je vrlo vazno...
Mattia De Sciglio....ljudi moji pa sta je ovo? Kao da je nesto uslo u njega i doslovno ga pokvarili...vrlo los...potezi nelogicni nekada potpuno glupi...za mene glavni krivac za gol i za onu jos jednu sansu Lazia...definitivno u januaru nam treba bar jedan bek...
Montolivo najbolja tekma ovu sez...sta je procitao pasova i odlicno se postavljao...steta sto se i on povrjedi...
Kucka los u prvom pol dosta greska, u drugom bolji...
Bertolacci je digao formu to se tacno vidilo iz utakmice u utakmicu...najveca steta za povredu...
Bonaventura odlican...takticki vrlo dobar plus dvije asistencije...Da li vama izgleda da se njegov centarsut i sut popravi bar za 2x na bolje nego prosle godine??? Izgleda da je Miha snjim induvidualno radio...
Cerci ne tako dobar al eto...sjajno primanje i steta za stativu...par puta je dobro probio...fakticki servirao prvi gol...jebg igra sad stalno iz utakmice u utakmicu ja ocekujem da ce izgledati bolje i bolje...
Bacca, bitno je da je zabio ponovo...dosta se krece izlazi po loptu i igra za ekipu...

Prava steta je za ove sve povrede...sada u subotu ide Atalanta i tu je vrlo vazno da potvrdimo ova tri boda iz Rima pa onda pauza 14 dana ...i onda Juventus u gostima...
Reply
Jam baš zadovoljan, pogotovu odbranom. Jako dobra i to timska a ne pojedinačno, a to je jako bitno. Sa 3 klinca u odbrani i još promenom štopera usred meča, bolje nije moglo. Volim ovakve pobede kad taktički razmontiramo protivnika i dobijemo italijanski, više od Siniše i ne tražim.
Mali na golu baš dobar, nokautira saigrača redovno ali jebeni su ti vazdušni dueli i za 10 godina starijeg golmana. Gol je budimo realni primio amaterski ali je spasao bar 2 komada. Visok, agilan i sjajni refleksi, baš obećava.
Romanjoli takođe fino napreduje, već je sad sigurniji od čitave konkurencije u timu, dečko ne greši.
Antoneli je naš najbolji defanzivac i među 2, 3 igrača za kojeg nikad nemam zamerke.
Što se tiče beka seti se da mali Kalabria i ovako jedva stiže da igra. Montolivo me iznenadio, fina partija, isto važi i za Ćerćija.
Džek dominira kao i uvek, taj momak je najbolji igrač otkako je stigao. Ali koja igračina je ovaj Baka. Gomilu puta mu daju bezveznu loptu i on održi akciju, napravi najbolji potez koji može, još stigne da zabija iz praktično 1 i po korisne lopte po meču. Baš šteta što nema bolje saigrače, razbijao bi u ovoj ligi siguran sam.
Lacio očigledno van forme, katastrofa odbrana pogotovu Marčeti a još im nismo dali da igraju, ali opet do sad su bili najbolji domaćini.
Sad bi sve palo u vodu da ne vežemo i 4. pobedu a onda Juve a to kako bude. Vidi se da sad pucaju od samopouzdanja pa neka to iskoriste.
Ali utisak večeri su Meksesovo šamaranje klinaca oko sebe i Miha i njegov sin Big Grin
Devilcool
Reply
Prva utakmica ove sezone koju je bilo lepo gledati. Da ne ponavljam to sto ste vec rekli,jedino bih dodao da cercija sad treba maknuti iz ekipe do prolecnog dela sezone,jer je on ovom partijom ispunio svoj maksimum za ovu polusezonu.Toliki mu je kapacitet - jedna dobra utakmica po polusezoni. On sad moze samo da nazaduje.
Atalanta se mora pobediti kako se zna i ume,jer inace sve ovo nece dobiti onu pravu tezinu.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Jednostavno moramo dobiti Atalantu...nasi suparnici i nemaju tako lak raspored...Juve ide Empoliu, Inter ide u Torinu, Fiorentina igra sa Samp, Napoli sa Udineseom i Roma-Lazio ....tako da bi mogli prici jos vise vodecim...

@Sampinjoj slazem se sa tobom za Cercia..medjutim s druge strane kako igra vise sve bolje i bolje pokazuje partije realno...od kako smo promjenili sistem u 4-3-3 i ne patimo se vise sa ofanzivnim veznim, kojeg nemamo, bolje stojimo na terenu i bolje pokrivamo teren...
A realno ako trebamo birat izmedju Cercia ili Honde na desnom krilu, ja cu uvijek glasat za ovog prvog...

Bonaventure nema protiv Atalante...ja i ne znam koga Miha moze staviti na ljevo krilo...Sva sreca pa se Niang oporavio...

Jos nisu izdali obavjestenja o povredama....nadam se da nismo izgubili Montoliva i Bertolaccia na duze staze

Gledo sam reprizu tekme...i jos ne mogu da shvati da je De Sciglio onako los...bukvalno sve prilike koje je imao Lazio na utakmici su plod njegovih gresaka...
Iskreno radije bi gledo Calabriu da grijesi na desnom beku, jer nista ne moze gore napraviti od Mattie...zao mi je sto to moram reci jer sam strasno vjerovao u De Sciglia
Reply
Calabria ima ubjedljivo najbolji centarsut od svih nasih bekova. Ja bi ga barem zbog toga stavio u prvih 11. A iskreno, nista manje ne grijesi od Abatea ili De Sciglia. Protiv Atalante nema Bonaventure zbog kartona i vjerovatno Bertollacia zbog povrede misica. A sad i Montolivo je upitan. Ako ova trojica ne budu igrali to ce biti pravo rasulo. Ne mogu ni zamislit vezni red De Jong Kucka Poli. Ndamo se da ce se svi oporaviti. Big Grin
Reply