Dobro je ovo, ipak je prva ozbiljna utakmica Pipa a Lacio ima kvalitetan tim što će pokazati ove sezone.
Što se tiče igre dosta se forsiraju kontre i brzo završavanje akcija po cenu rizika što ja volim.
Lopez je vrhunski golman i to je pokazao odmah na startu skinuvši 2 komada, verujem da je najbolji u ligi i to je ogromno pojačanje ove sezone.
Od štoperskog tandema više mi se svideo Zapata, siguran, pravovremene reakcije iako ništa spektakularno. Aleks ima te vrhunske poteze ali je par puta ozbiljno pogrešio.
Vezni red zavisi od De Jonga i samo ko ne želi ne vidi da je on glavni igrač tu i da bismo bez njega najebali kao na onim silnim prijateljskim, glupo je uošte razmišljati o njegovoj prodaji.
Prilično koristimo Šaravog za tranziciju, on realno može da pretrči svakog igrača u ovoj ligi i to je pametan potez, pa tako smo i zabili prvi gol. Sviđa mi se što je imao par preciznih pasova što retko radi a bitno je za njegov razvoj u vrhunsko krilo.
Menezu ne ide baš najbolje u centru napada jer nije igrač za tuču sa štoperima ali i pored toga za sada igra odlično i mogao bi da ispadne pravo pojačanje, na krilu bi verovatno bio bolji kao i Honda na svojoj prirodnoj poziciji (stvarno bih hteo da iz njega izvučemo maksimum jer ima nešto o čemu većina naših igrača može da sanja), to je možda jedina moja zamerka za sad, inače je ovo danas određeno baš kako treba.
I na kraju kad vidim ovo puno mi je srce:
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/h...cf0429b723