05-21-2016, 08:39 PM
Jebote narod, ja tek u 44toj skuzio da igra Montolivo hahahhahaha al covjek zna igrat pozciiju, znaci ne vidis ga na terenu hahahahahahaha
Zao mi je sto je Calabria ovako los, jer vidi se da mu fali iskustva. Znaci decko je za nijansu losiji od Abatea, e sad zamisli da je vise odigrao kao desni bek kako bi jak bek bio sada. Isto vrijedi za De Sciglia na lijevom beku, decko je stvoren za te pozicije. Iskreno dobro igramo, ali cini mi se da se Juventusu ne igra. Jer ovo nije Juventus. Pa ova ekipa je pretekla Bayern, sada svi stoje i ko nemaju pojma s loptom. Hajmo se kladit da su im kinezi uplatili na konto par milioncica hihihi
Al zalosni mi je to sto mi i ovakvo loseg Juventusa ne mozemo dobit. Al haj ima jos 45 minuta.
I dobro ste rekli, Vangioni 29 godina da ga do sad niko nije nasao. I sada ga mi uzimamo ko fole za 0€ hahahha Stize nova verzija costanta gluposti.
Zao mi je sto je Calabria ovako los, jer vidi se da mu fali iskustva. Znaci decko je za nijansu losiji od Abatea, e sad zamisli da je vise odigrao kao desni bek kako bi jak bek bio sada. Isto vrijedi za De Sciglia na lijevom beku, decko je stvoren za te pozicije. Iskreno dobro igramo, ali cini mi se da se Juventusu ne igra. Jer ovo nije Juventus. Pa ova ekipa je pretekla Bayern, sada svi stoje i ko nemaju pojma s loptom. Hajmo se kladit da su im kinezi uplatili na konto par milioncica hihihi
Al zalosni mi je to sto mi i ovakvo loseg Juventusa ne mozemo dobit. Al haj ima jos 45 minuta.I dobro ste rekli, Vangioni 29 godina da ga do sad niko nije nasao. I sada ga mi uzimamo ko fole za 0€ hahahha Stize nova verzija costanta gluposti.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!