04-22-2016, 11:52 PM
Sinisa nema pojma, i to je svima jasno. Al dobro je da je otjeran. Žao mi je sto nije ranije. Jer ovako barem i onim budalama je jasno da Brocchi nema pojma, jer to smo mi navijači skontali sa Pippom neki već i sa Leonardom, i da na ljeto treba dovest pravog stručnjaka. Pazi ovaj scenarij: Sinisa ostavljen do kraja sezone, naravno kup će izgubit jer nema pojma to je i pticama na grani jasno, i mjesto Sinisa da se mjesto Brocchiju. On ti sjebe cijelu momčad, krene sezona i poslije 5-10 tekmi dobije nogu, dovede novog trenera i naredis mu da učini cudo sa smećem koje je doveo Brocchi.
Ovako je sada jasno da Brocchi neće vodit ekipu slijedeće sezone i da će se uzet normalan trener i dat mu normalnu momčad. Zato izdržite još ovi 5 utakmica i onda je kraj. Ja naprimjer necu gledat ni jednu
čak ni finale jer su me sinoć razočarali do te mjere da sam prestao bit navijač Milana do 22.05.
Ovako je sada jasno da Brocchi neće vodit ekipu slijedeće sezone i da će se uzet normalan trener i dat mu normalnu momčad. Zato izdržite još ovi 5 utakmica i onda je kraj. Ja naprimjer necu gledat ni jednu
čak ni finale jer su me sinoć razočarali do te mjere da sam prestao bit navijač Milana do 22.05.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!