04-15-2016, 09:57 PM
(04-15-2016, 05:07 PM)Red and black fan Wrote: Sve je to fino da prethodnih 2 trenera pored Mihajlovića kao i čovek koji sada vodi Juventus nisu imali jednako loše rezultate.
Mislim da je to sva analiza koja se treba odraditi a ne ići u sitna crevca, poput toga zašto nisu motivisani protiv slabih a kidaju protiv Juvea. Pa jebo ga ja kod drugog trenera bi nas Juve silovao a protiv slabijih bismo imali malo bolji skor, isti kurac.
Elem Mario na treningu gađao dron koji je Broki uveo. Ne znam za vas ali mene je toliko počeo da boli kurac da mi je ovo hit
Čovjek koji je sada vodi Juventus je na klupi Milana, bio sa Milanom prvak, viceprvak, i u onoj sezoni kada je smijenjen vjerujem da bi nas dogurao barem do kupa UEFA. A na ovoj stranici sam pročitao možda i najgore uvrede o njegovom načinu vođenja ekipe. Ostala dvojica su bila legende ovog kluba koji prije Milana nisu vodili nijednu senirsku ekipu (sa tom dvojicom i sa puno manje eura uloženim u igrače Milan je puno ozbiljnije izgledao nego sa čovjekom koji je prije nekoliko godina kao trener Katanije izjavio da nikad ne bi mogao voditi Milan i koji iza sebe ima 3 kluba i jednu reprezentaciju)