02-01-2016, 08:41 PM
(02-01-2016, 07:00 PM)Maji_TZ Wrote: Juce su na Sky Sportu svi se slozili da je ovo cisto sudijsko uvjerenje...znaci ako hoce moze svirat faul ako nece ne mora...jeste ga Alex zakacio, ali nije toliko da ga onesposobi u sutu ili prilici...nego se onaj debil dodatno bacio...zbog toga ti i kazem da NIJE CIST penal, kao sto si rekao...
Pitanje za sve forumase iz Hrvatske...Coric i Soldo iz Dinama, kakvi su igraci? Milan je ostvario kontakte za obojicu...
Sto se tice ostali transfera...debil Nocerino jos nije odlucio gdje ce ici...Verdi je dosao u Carpi na posudbu...Otamuandi i Vargara ce vjerovatno biti prodani...osim ove hrpe igraca u trenutnom rosteru mi imamo hrpu igraca na posudbama kojih se moramo rijesit, takodjer...kao socijalna ustanova dodjemo nekim igracima...
Odbili smo ponudu za Luiz Adriana iz Kine opet ja mislim, i ponudu Panatenaikosa sa Jose Mauria...
to stvarno e problem sa igraca na posudbi ,, mora da se nesto preuzme u Italiii , FIGS da se malo modernizira i prihvate B ekipe kao u ostali euro lige ,, ovako svi prvo ligasi pracaju svoi klincii na posudbi u seria C seria B i greju klupe ,,,a klincii u najbitnii godinama 18 -22 ne moze da se u potpunosti razviju ,,,, samo za sporedbu u engleskuu imate ligu na rezervne momcadi i pre 2 sezone e pocela liga za dewelopment do U-23 god.
p.s. evo a ovako Mastour trulee u malaga jednu tekmu do sada samo