10-02-2015, 02:16 PM
Pazi, navodno Miha ga ne zeli. Sto znaci ima pravo da trenira, ali tesko da ce zadovoljit Mihajlovica. Ja vec vidim januar gdje ce Galliani ipak registrovat Boatenga kao backup za ekipu hahahaha. Oj Boze, koji debilizam. Taj Boateng nam ne treba, to zna i Mihajlovic, i on trazi kreatora igre, ali vidjet ces da ce mu Galliani reci evo ti kreator nemamo para za vise. Ovaj ce se protivit, ali ce mu Galliani ipak dat ugovor na 2 godine jer nam treba kao back up. Evo pogledaj Mexesa, fino je Sinisa rekao da se raskine ugovor jer nam ne treba, i Silvio na silu mu produzi ugovor. I sad imas igraca koji samo sjedi na klupi i biva placen, a nece nikad igrat. E to ja zove bezvezno bacanje para. I onda se cude sto nece nigdje da idu i sto nemamo para za ozbiljne kupovine.
I SuperMario je doveden kao zamjena a ne igrac od prve minute. Zato pusti Baccu i Luiza nek igraju a ovog ubacuj, a ne na silu mu stvarat prostor. Jer idalje tvrdim da nam je najbolji napad sa Baccom i Luizom
Pozdrav
i DUCO kako si mi covo? Odkad tvoj post nismo procitali
I SuperMario je doveden kao zamjena a ne igrac od prve minute. Zato pusti Baccu i Luiza nek igraju a ovog ubacuj, a ne na silu mu stvarat prostor. Jer idalje tvrdim da nam je najbolji napad sa Baccom i Luizom
Pozdrav
i DUCO kako si mi covo? Odkad tvoj post nismo procitali
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!