(06-20-2015, 04:21 PM)dejo Wrote: Milan je pušiona, pa više im ni pare ne pomažu da dovedu igrače.
Primili smo dva vrlo teska šamara (Anchelloti i Kongdobia), a mogla bi da budu jos dva...doduse jedan je pravo blizu(Ibra) i zadnji bi bio Martinez ... Ali jedina sreca je sto pripreme i transfer jos zvanicno nisu poceli pa jos ima vremena za drugim igracima, valjda su nesto iz ovog svega naucili...
Al da smo pušiona, nismo...bar nema razloga da jos tako mislimo jer jos nije gotov prelazni rok...rekao sam ima jos igraca na trzistu dosta zanimljivih..istina Kongdobia bi bio pravi potez zbog godina i svega ali tako stvari stoje...
Ne znam ko se moze sjetiti da smo bili fakticki pred dovodjenjem Cannavara i onda je on u zadnji tren otkazao, a mi doveli Nestu...
Takve stvari se desavaju u nogometu...pogotovo sada ovom modernom...gdje su principi i postovanje na najnizim granama...
Ja ti garantujem da je Galliani sam odustao od transfera kad je vidio da su Monaco i igrac prekrsili stisak ruke i dogovor od cetvrtka uvece...Martinez isto ako ima veliku zelu da ode u Atletico, neka ide...bolje da ne dolazi ako nema zelju da se dokaze u Milanu...
Treba se naoruzati sa mnogo strpljenja nece tako lako i tako brzo Milan se vratiti na stare staze slave...Ovo smatram šamarima jer su stvarno to bili nase glavne na kojima bi postavili temelje i novu strukturu ekipe...samo se nadam da imaju bilo kakav plan B
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...