02-21-2015, 12:41 AM
Baselli je prakticki nas igrač. Bio talent, sad je rezerva Atalante. Ja uopce nisam odusevljen tim. Valdifiori je isto blizu Milana. Igra sada odlično u Empoliu, ali on ima 28 god. Isto nista posebno u biti. Sve su to igrači za 5, 6 mjesto...
Clasie je igračina i bit ce jos veca. NE dajem nam ni 5% sanse da njega dovedemo. Jer nije besplatan i njegov agent nije party frend od Galliania vjerojatno.
Od sveg šljama u klubu mi pustimo da ode 1 od 2 poštena vezna, a to je DJ uz Montoliva. Super potez očajnog Galliani. Poli? Sta ce nam on? Igrač koji samo trci i nema u biti veze s nogometom. Muntari ostaje, Bonera produzio... Ali DJ ne moze. Fino smo i Pirla otjerali, danas gol s 30 m opet.
Stop prije ode Galliani i njegovi ljudi iz kluba to bolje. Izgubili su kompas.
Clasie je igračina i bit ce jos veca. NE dajem nam ni 5% sanse da njega dovedemo. Jer nije besplatan i njegov agent nije party frend od Galliania vjerojatno.
Od sveg šljama u klubu mi pustimo da ode 1 od 2 poštena vezna, a to je DJ uz Montoliva. Super potez očajnog Galliani. Poli? Sta ce nam on? Igrač koji samo trci i nema u biti veze s nogometom. Muntari ostaje, Bonera produzio... Ali DJ ne moze. Fino smo i Pirla otjerali, danas gol s 30 m opet.
Stop prije ode Galliani i njegovi ljudi iz kluba to bolje. Izgubili su kompas.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )

( Massimo Morratti )