04-28-2014, 04:55 PM
Nismo mi konkurenti ovakvim ekipama, Roma je jako kvalitetna i da Juventus nije svetlosnu godinu bio pre sezone iznad svih možda bi se umešali i za titulu. Valjda će napraviti iskorak napred a ne postatit novi Napoli koji godinama džami na drugom-trećem mestu inače ova liga ostaje usrana.
Naravno nisam gledao meč bio sam na ekskurziji i nije mi žao nimalo
.
Šta znam, Rami i Montolivo su nam po kvalitetu u top 5 igrača a možda i jače a čini mi se da su upravo njih dvojica ispali kao amateri kod gola, jednostavno nam je preslaba odbrana i ne pokrivaju jedni druge pa su individualne greške izražajne. Da je tu bio De Jong ne verujem da bi inače sjajni Pjanić prošao, previše nam je značajan taj igrač a čini mi se da je izgubio motivaciju u poslednje vreme, valjda neće otići mada je za njega bolje verovatno.
Mario vidim opet se usrao u velikoj utakmici. Valjda ćemo ga prodati, mogu se lepe parice uzeti a Pacini i Šaravi će već zameniti ovog a za promenu dati gol i nekom jačem klubu.
Naravno nisam gledao meč bio sam na ekskurziji i nije mi žao nimalo
.Šta znam, Rami i Montolivo su nam po kvalitetu u top 5 igrača a možda i jače a čini mi se da su upravo njih dvojica ispali kao amateri kod gola, jednostavno nam je preslaba odbrana i ne pokrivaju jedni druge pa su individualne greške izražajne. Da je tu bio De Jong ne verujem da bi inače sjajni Pjanić prošao, previše nam je značajan taj igrač a čini mi se da je izgubio motivaciju u poslednje vreme, valjda neće otići mada je za njega bolje verovatno.
Mario vidim opet se usrao u velikoj utakmici. Valjda ćemo ga prodati, mogu se lepe parice uzeti a Pacini i Šaravi će već zameniti ovog a za promenu dati gol i nekom jačem klubu.