03-12-2014, 09:32 AM
(03-11-2014, 10:41 PM)profa Wrote: Ovo je bruka! Prodaja kluba je jedini spas, ovako se više ne može izdržati. ako klub bude u vlasništvu ovog starog jebca, bez ikakvog plana i koncepcije, u narednim godinama nećemo igrati ni ligu Evrope, a himna lige prvaka će ostati samo lijepa uspomena i sjećanje.
Prijatelju rekao si najveću istinu. Silvio je postao senilni monstrum koji nikome ne da disati, a kamoli razmišljati. Doveo je Seedorfa, i Seedorf je promijenio način igre koji izgleda svakako ljepše, ali rezultati i dalje izostaju. Pa mislim da svatko ovdje vidi da Milan prima golove vrlo često zbog svojih grešaka, a ne zbog protivnikove suvisle akcije.
I onda dolazimo do onoga što smo tupili kakabanja, mecong i ja ( isprike ako se nekoga nisam sjetio). Problem je u upravi kluba i njezinoj transfer politici. Gledajte s medicinskog stajališta. Moj djed je rođen 1937., ja ga puno volim, ali sam primijetio da više njegov mozak ne funkcionira kako treba, postao je zaboravljiv i slično. Silvio Berlusconi se od naših djedova razlikuje samo po odjeći koju nosi, njegov mozak je u jednako raspadnutom stanju. Mislite li da taj čovjek zna što radi? Ja ne vjerujem. A pogledajte tko ga nasljeđuje....Barbara Berlusconi koja je bila voljna jebati se sa vlastitim igračem...ne znam za vas, ali meni je muka. MUKA!!!!!
Ponovit ću da mi se sviđa kako Seedorf radi s ekipom, neću ništa otpisivati dok ne vidim kako će krenuti u sljedeću sezonu kad će ih on pripremiti.
Ako i tada krene po zlu, Luciano Spaletti je slobodan trener.....
MILANO SIAMO NOI!!!!