03-11-2014, 10:45 PM
Nije to sto smo izgubili 4-1...primali smo mi po 4-5 iu vrjeme Sevcenka i ostalih VELIKIH...ali sramota je da izgubimo od ovakve ekipe...i zalosno...Igrace netreba komentarisati...Osim Polia koji je bio dobar veceras..PA i Bonere,sto je zalosno...ostali su bili na nivou amaterske lige...Definitivno se treba rjesiti balotelija...nije on za nas klub..picka obicna....
urby je nas najgori igrac vec 2 sezone,pa on nije mogo u Fulamu igrat,pa se vratio...Neznam razocaran sam...cak smo u jednom trenutku bili dobri,poslije gola Kake smo stvorili pritisak al pade onaj odbitak za 2-1 i tu nam je bio kraj nadanjima...jednostavno moramo dalje...sta reci jos osim...Forza Milan...Merda PICKE....
urby je nas najgori igrac vec 2 sezone,pa on nije mogo u Fulamu igrat,pa se vratio...Neznam razocaran sam...cak smo u jednom trenutku bili dobri,poslije gola Kake smo stvorili pritisak al pade onaj odbitak za 2-1 i tu nam je bio kraj nadanjima...jednostavno moramo dalje...sta reci jos osim...Forza Milan...Merda PICKE....
Rossonero Per Sempre...