01-23-2014, 09:50 AM
Lepo neko rece, ljudi igraju Football Manager i zamisljaju da u Milanu trener dovodi i prodaje igrace. Kao da ne znaju da tako kod nas nije bilo nikad u poslednjih 20 godina. NIKAD. Kod nas je jos od odlaska Sevcenka strategija prodaj skupo, dovedi dzabe. Nekad je to uspevalo, a vecinom nije. Vec mnogo godina u nazad imamo katastrofalan prelazni rok, jer (meni se cini) iz Milana neko izvlaci pare! Prihodi su ogromni, prodaje igraca OGROMNE, a ulaganja u nove igrace nista. I tu nije kriv Galijani. Jedini krivac za sadasnje stanje Milana je porodica Berluskoni.
I naravno da onda prelazni rok bude po principu - dovedi sto je dzabe, nije bitno da li nam treba.
Nisam napadao ni Alegrija, a necu napadati ni Sedorfa. Cak sam ga podrzavao. Jedino mi je zao sto sam se ponadao da ce promena trenera malo trgnuti ekipu i doneti nesto bolje rezultate. Za sada, pobeda iz penala i poraz od Udinezea kod kuce.
I naravno da onda prelazni rok bude po principu - dovedi sto je dzabe, nije bitno da li nam treba.
Nisam napadao ni Alegrija, a necu napadati ni Sedorfa. Cak sam ga podrzavao. Jedino mi je zao sto sam se ponadao da ce promena trenera malo trgnuti ekipu i doneti nesto bolje rezultate. Za sada, pobeda iz penala i poraz od Udinezea kod kuce.