05-09-2021, 10:09 PM
(05-09-2021, 10:06 PM)winstonwolfe Wrote: Šteta smo smo u ključnom dijelu sezone bili desetkovani. Da smo imali sreće sa povredama, ko zna, možda bi i skudeto ganjali.
Ja mislim da je Pioli napravio fenomenalan posao ove sezone. Treba biti realan i reći da u ključnom dijelu sezone nije imao veći broj prvotimaca. I to je narušilo ritam koji su inali i sasvim je očekivano bilo da uđu u krizu. A takođe nije imao ni neku kvalitetnu klupu. Od prvih 5-6 ekipa je Milan možda i najslabija ekipa. Pa kakve smo krševe doveli u januaru.
Sad torino i uz malo sreće da sledeći vikend osiguramo mjesto u orve 4.
jel ti dobar posao to sto je otjero paketu koji je najbolji veznjak u ligi sad da bi mu kokoska igrala?, jel ti dobar posao sto istu stvar sad radi sa Haugeom ?
jel ti dobar posao sto ako ne zabijemo go u prvom poluvremenu mi gubimo utakmicu, jel ti dobar posao to sto koja god ekipa igra presing na zadnju liniju nas pobjedi, jel ti dobar posao sto imamo trenera koji ne zna plan b, do sutra ti mogu nabrajat a ti mi nadi samo jednu dobru stvar sto je uradio da je iskljucivo njegova zasluga pa da zasluzuje da ostane