11-24-2019, 02:52 PM
(11-24-2019, 08:39 AM)Maji_TZ Wrote: Nisam ni ja presretan sam Pioliem, al valjda ti je jasno sto je ubacio beka za veznog? I taj isti bek i igrao DM do kraja i sto je najgore odigrao ga bolje neg Biglia i Kessie
Mi smo dvije utakmice zaredom igrali ravnopravno protiv Juventusa i Napolia...golove smo primili kao posljedica greske Romagnolia obje utakmice...naprijed smo se u obje tekme patili jer je Piatek rupa i izgleda one time season igrac ... ove dvije tekme je dobivao lopte al ih je sve i jednu upropastio...
Ono sto je strasno da imamo snage za 70 min i to se vidi na igracima...fizicki i psihicki strasno padaju ...
Koliko utice psiha na igrace najbolji primjer Conti, ove dvije zadnje tekme za neprepoznat kao da smo doveli nekog ozb beka...
Ako sa ovakav pristup budu imali kontra Bologne i Parme mogu uzet 6 bodova
Nije samo ubacivanje beka na veznog nego konkretno pristup utakmici kukavicki i cuvanje boda protiv napolija koji je u krizi, gdje je situacija dosla do usijanja. Zadnjih 15-tak minuta utakmice nismo se potrudili da krenemo naprijed nego je bilo samo da sacuvamo svoj go...i naravno situacija iz svlacionice poslje utakmice je jasan pokazatelj onog sto govorim..Za kontija sam jedini ja govorio da je dobar bek da mu treba samo par utakmica da vrati samopouzdanje jer je prosao kroz tezak period, ista stvar je i sa Pjontekom trebaju mu 1-2 gola da vrati samopouzdanje...samo se sjetite Higuaina kakav je bio kod nas poslje promasenog penala protiv juventusa i u celziju kakav je bio i pogledajte sad kako trpa,, trebalo mu je pola godine da se oporavi od soka i povrati samopouzdanje