(03-24-2017, 03:08 AM)Red and black fan Wrote: Pa uzmi da skače najjači transfer svake godine skoro za 10-tak miliona... Donaruma za nekih 5 ako bi trebalo da obori rekord bilo bi preko tih 120 što se spominje sigurno...
A to da bi nas okrepilo je pitanje... Skaču svima cene, superstar ne ide ispod 50 miliona već... Juve sa prodajom Pogbe doveo 2 zvezde od konkurenata, oke super je to ali ništa spektakularno. A jebi ga sad se razbacujem cifra nije to u pitanju nego što imamo priliku da stvorimo novu legendu kao što je bio Maldini a uticaj takvog igrača je mnogo više od igre na terenu.
Nas trenutno ni milijarda nebi okrijepila, bar, dok i ako Berluskoni ne pocne ozbiljnije shvatati Milan. Ne mora to biti Berluska ali neko ko ce pokazati dovoljno zelje da vodi klub. Pare nisu nikakva garancija, treba tu biti i neko ko mirise fudbal. Recimo, to je jedini razlog, sto sam ja jos uvijek naklonjen Berluskoniju i Galijaniju. Jer su to ljudi koji znaju posao kad hoce da rade.
Sto se tice cijene Donarume,meni je to granici sa ludilom. Niti jedan golman u istoriji nije kostao vise od 35 miliona eura. Cak ne znam je li 5 najskupljih golmana u istoriji kostalo vise od 100. Znaci Bufon, Neuer, de Gea i ostali.