(03-08-2017, 11:25 PM)Maji_TZ Wrote: Sta bi ja da nije tebe ;hvala ti na savjetu do neba :
... imam ja argumenata ali ti si uzasno tvrdoglav pa ne vidis dalje od nosa i ne primas i prihvatas tudja misljenja...samo ti komentarisi, vise volim kad je forum aktivan, koliko sam se potrosio da ga ponovo dignem na noge...
Berlusconi ce od nekog trazit dokaz da je novac cist...haha ... fkt je morao davno otici u penziju
Pa daj iznesi te argumente. Za promenu ,valjane a ne ove kao do sada. Ovako ga branis a ne znas ni zasto ga branis...
Kako mediji pisu navodno je i dobio dokaze ,i one da stvarno poseduju novac i te da je isti legalan. Pare treba da legnu(tih 100 miliona treceg depozita) "u toku sutrasnjeg dana ili pocetkom sledece nedelje" iiiii posle toga ce se pristupiti novim pregovorima o prodaji kluba. Znaci jos nekoliko meseci ko zna cega...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.

hvala ti na savjetu do neba :
... imam ja argumenata ali ti si uzasno tvrdoglav pa ne vidis dalje od nosa i ne primas i prihvatas tudja misljenja...samo ti komentarisi, vise volim kad je forum aktivan, koliko sam se potrosio da ga ponovo dignem na noge...