03-07-2017, 12:39 PM
Jaci ,da ne ponavljam opet detaljno ,vec sam pisao...Imas u fulu adaptirana pojacanja Romanjolija i Baku (to sto Montela ne zna izvuci najbolje iz Bake ,opet je Montelina greska...setimo se samo onog izivljavanja sa "rotacijama" i pisanja po Baki)...imas Donarumu...imas Susa koji se vratio razigran i spreman za Milan sa pozajmice...I sto je najbitnije - ono sto nemas... iskompleksirana ,nafurana govna koja glumataju umisljene zvezde i idu da se tuzakaju kod Berluskonija kad ih ne ubacis u startnu postavu pa te onda onaj zove telefonom da ti kaze da ga eto stavis od starta protiv Torina ,nema veze sto ne zasluzuje...Govnoteli ,Menez ,Princeza Boa itd...Ne meri se jacina tima iskljucivo u tehnikalijama ,jako je bitan i psiholoski aspekat ,koji dobrim delom dolazi iz atmosfere u ekipi...
Samo mi zao sto se Galijani poneo kao picka i nije isao do kraja po pitanju Kondogbie...Mihajlovic je imao nos po pitanju igraca za Milan...trazio je Romanjolija i Baku ,svi smo videli sta je od njih napravio... plus Donaruma u kojeg je imao poverenje da ga pukne na gol sa 16 godina i opet smo videli sta se iz njega izrodilo... Osim njih je jos jedino trazio Kondogbiu...verujem da bi i od njega proizislo nesto slicno kao i od ovih...
Samo mi zao sto se Galijani poneo kao picka i nije isao do kraja po pitanju Kondogbie...Mihajlovic je imao nos po pitanju igraca za Milan...trazio je Romanjolija i Baku ,svi smo videli sta je od njih napravio... plus Donaruma u kojeg je imao poverenje da ga pukne na gol sa 16 godina i opet smo videli sta se iz njega izrodilo... Osim njih je jos jedino trazio Kondogbiu...verujem da bi i od njega proizislo nesto slicno kao i od ovih...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.