(10-07-2016, 04:25 PM)Sampinjon Wrote: Slazem se ,karma je cudo. Ne moze niko na silu da se guzi u startnu postavu ako je ne zasluzuje i da mu se to mesto garantuje pod bilo kojim okolnostima van svih zakona razuma i logike ,da organizuje pobude protiv trenera koji ga maknu iz sastava. Da uprava godinama ne dovodi nikog na njegovu poziciju samo zato da se ne bi desilo da im ljubimac ostane bez mesta u ekipi iako ceo svet vidi da je to pozicija koja najvise skripi u timu...Da dobije ugovor na tri godine za po 3 miliona po sezoni iako je igrom koju pruza zasluzio da dobije momentalni raskid umesto produzenja...Eto sad ga je sve to stiglo na najgori moguci nacin.Koji svijet to vidi???? Kakve pobune??? Imas li ti neku cinjenicu sa relevantnim misljenjem. Neki trener mozda ili bar neko ko se je bavio vrhunskim fudbalom.
Obzirom da njega nije bilo briga za Milan dok ga je unistavao i srozavao mu ugled godinama ,ne vidim zasto bi mene kao navijaca bilo briga za njegovu povredu...Dobio je sta je zasluzio... Nije mi drago ,ali mi ga nije ni zao...
Ili je Rokfeler masoni i kompanija izvor???