08-10-2016, 04:33 PM
5 po 5 a za Matrija 12
To je Galijani .
Mislim da su takvi bombasticni ulasci u neki klub zavrseni bar za neko vreme. Da je klub prodat na vreme (npr 2008) kad je trebalo ,takav kupac ce (mozda) mogao naci. Mislim da se neki seik cak i interesovao ali ga je Berluskoni u startu oladio. Ne znam stvarno ,na kraju krajeva ,koliko je uopste ta ponuda i bila ozbiljna i da li je cak bila ponuda ili obicna glupost. Cena bi onda bila nesto visa ,ali bi takodje bilo potrebno manje ulaganja . Sa ovim se prakticno krece od nulei. A ne postoji na svetu mnogo ljudi koji su spremni da kupe klub i da sjebu stotine miliona ili milijardu u par sezona. Mislim ,eno trojica. Jedan kupio Celsi ,jedan Mancester siti ,treci PSG. Da se cekao takav kupac ,moglo se cekati jos 20 godina.
To je Galijani . Mislim da su takvi bombasticni ulasci u neki klub zavrseni bar za neko vreme. Da je klub prodat na vreme (npr 2008) kad je trebalo ,takav kupac ce (mozda) mogao naci. Mislim da se neki seik cak i interesovao ali ga je Berluskoni u startu oladio. Ne znam stvarno ,na kraju krajeva ,koliko je uopste ta ponuda i bila ozbiljna i da li je cak bila ponuda ili obicna glupost. Cena bi onda bila nesto visa ,ali bi takodje bilo potrebno manje ulaganja . Sa ovim se prakticno krece od nulei. A ne postoji na svetu mnogo ljudi koji su spremni da kupe klub i da sjebu stotine miliona ili milijardu u par sezona. Mislim ,eno trojica. Jedan kupio Celsi ,jedan Mancester siti ,treci PSG. Da se cekao takav kupac ,moglo se cekati jos 20 godina.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.