Al ništa vi ne brinite dragi moji drugovi, već od slijedeće utakmice će Galliani da se miješa u sastav i da naređuje da moraju igrat Luiz Adriano i Menez, da bi se prodali. Tako da ciao ciao ch. League
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
(02-03-2016, 09:29 PM)dejo Wrote: Nemoj mi reći da priželjkuješ prodaju Bacce!?
Druze dejo ti znaš da sam ja samo realan, i da će na ljeto Galliani izaći sa izjavom: Bacca ostaje 99,9%
A svaki Milanov navijac zna prevod te rečenice. Galliani čim vidi lovu prodaje i dovodi svoje igrače iz Genove i perugie.
Bacca i Niang moraju igrat i ove i slijedeće sezone jer su se uigrali ala Vardy i Mahrinez
(02-03-2016, 09:41 PM)dejo Wrote: Dobro to je i mene strah. Ako se to dogodi, ja sam voljan učiniti potrebno i odslužiti 30 godina u talijanskom zatvoru. Naravno pod uvjetom da mi platite kartu do Milana i sredite dnevnicu.

Hahahahahaha Bjajane koji si ti meni kjalj
Galliani je to odavno zasluzio
Prvo poluvrijeme dobro, dobar tempo, steta sto nismo iskoristili jos koju sansu pa ih dotukli...drugo poluvrijeme smo igrali prvi 10 min poslije nista...stali i u veznom redu i u napadu...previse opusteno i nonsalantno...sreca pa su cetvorica nazad bili u pripravnosti zajedno sa malim Gigijem koji je skoncetrisan citavu utakmicu....Ja ne znam da li je umor ili nesto drugo, ali su bas totalno stali...i Bertolacci stvarno misli da je Seedorf ili Pirlo neam pojma, igra nesto preopusteno bez nekog zara, i onako nemamo veznih igraca ni za lijeka samo jos fali da i njega Miha otpise, a kako je krenulo...
Vazna stvar da smo uvezali 2 pobjede i to bez primljenog gola...steta sto Fioretina pobjedi u 93 min prisli jos vise mjestima koja vode u CL, ali smo zato pratiocima pobjegli 6 bodova....sada idu dvije tekme kod kuce, prvo Udinese, pa Genova...tu nema nikakve racunice i matematike samo 6 bodova dolazi u obzir...i nakon toga idemo Napoli....
Inace nakon tekme protiv Napolia u prvom dijelu i one katastrofe, Milan je izgubio samo 2x, jednom ono bezveze protiv Juventusa i drugi put nesretno i glupo protiv Bologne...
Drago mi je da ste promjenili misljenje za Nianga...on je mlad i jos ima puno ucit a to ce najbolje ucit uz strasnog napadaca kao sto je Bacca, to je uz Donnaraoumma i Romagnolia treci najbolji potez Mihe.....Luiz Adriano jos uvijek moze otici u Kinu jer tamo traje prelazni rok jos uvijek...
@Mrki hvala na odgovoru...cuo sam o malom Coricu sve najbolje...vidim da je bas mlad ja mislim 97 god ali je i sitan i nejak...vidicemo...trebaju nam najmanje 2 igraca u veznom redu kao zednom vode...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
I meni s enije svidjelo ovo povlacenje u drugom poluvremenu, ali dobro modza sus e malo istrosili bnakon derbija. Rezultat je bitan, ali ovo nam se ne smije desavati protiv "velikih" ekipa koje bi nas sigurno kaznile za ovakvu pasivnost.
Ma dobro napokon je krenulo. Sprema Siniša ok tim, grešio je dosta ali progurao je 3 klinca od kojih može da napravi strašne igrače i odbrana nam je realno najbolja od odlaska Silve a pojedinačno je to isti odron kao prethodnih godina. Nećemo puno da uradimo ove sezone osim eventualno kupa ali sledeće bi već mogli na prva 3 mesta ako dovedemo 2, 3 dobra igrača. Jbg ako dođu napokon pare od Azijata onda će i retardirani Galiani ubosti nekog dobrog.
Štoper i defanzivni vezni obavezno a po meni i ofanzivni vezni. Klasičnih krila mi je više pun kurac kupujemo svake godine 3 komada, znači Vaskez koji je navodno kaparisan kad bi došao bilo bi fino. I ja bih Saponaru uzeo, nije previeš skup i pritom je navijač Milana ali Galiani ne bi dopustio da ispadne javno magarac i pređe preko sujete radi kluba tako da jbg.
Red and black sve potpisujem...i meni se zgadi zivot kad pomislim na sva ta krila-polutalente koji su prodefilovali kroz Milan u zadnjih 3-4 godine. Saponaru je valjda kapariso Juve vec (to me ne cudi jer redovno uzimaju sve najvece italijanske talente) i to ce biti jos jedan samar za ovo rukovodstvo Milana. Nekako imam osjecaj da je Miha bio trener u vrijeme dok je Saponara bio kod nas, da bi ovaj sigurno ostao i sad nosio ovaj tim. Mislim to je logicno, jer je sve i jednom mladjem igracu koji nesto vrijedi dao sansu...