Milanezi s Balkana
I ja sam navijao za Juve i navijaću u finalu, ipak su iz Italije, autsajderi a i protiv Barselone sam uvek.
Za manje od 10 godina od druge lige do 2 najbolja u Evropi i to ne nekim fenomenalnim potezima ili velikim parama, samo pametna politika, počevši od stadiona pa nadalje. E to kreteni iz naše uprave ne žele i zato ćemo biti u govnima još neko vreme.
Za Maksa sam rekao kad je odlazio uradiće kad tad nešto veliko u karijeri, drago mi je zbog njega, protiv Barse realno ako zna neko da spremi ekipu ove sezone to je on i tu Juveu leži šansa.
Ne slažem se za Karla, Real jeste možda najveći klub ali totalno govnarski uređen, večito sa zvezdama koje ne trče i ne trude se, on im je doneo decimu. U ligi je zasro ali zna se da to nije takmičenje u kojem briljira.
Devilcool
Reply
E moj @Ensare...samo to ti je moj komentar na tvoj post...U Italiji Allegrija zovu trener za Uprave....to u prevodu znaci, trener koji postuje svaku odluku Uprava ma kakva god ona bila...prva njegova sezona u Milanu je isto bila odlicna, a imao je i dobre igrace na raspolaganju...njegova nesreca je sto nije imao iskustva u CL pa nas je Tottenham hladno izbacio...

Allegri je znao...da mu je ovo posljedni voz u karijeri...ili ce ici zaradjivati velike novce i voditi ekipe koje mogu obezbjediti 50-100 miliona eura godisnje na transfere ili ce voditi samo prosjecne ekipe tipa Cagliaria...Nakon otkaza u Milanu samo su ta dva scenarija bila...njegova sreca sto se uprava Juventusa odlucila za njega jer znaju da je poslusan, nije kao Conte koji svaki prelazni rok zeli 2-3 top igraca...

Sto se tice Juventusa ljudi moji njih 6 godina apsolutno nije nigdje bilo....Uprava Juventusa je iskoristila ispadanje u Seriju B za reogranizaciju kluba....istrpili su 6 sezona i poceli osvajati titule i eto istrpili jos 4 da doguraju u finale CL...
U Milanu se desava nesto slicno samo sto nismo u drugoj ligi....Milan ce morati istrpiti najmanje 2 godine bez Evrope da bi opet stao na noge...mene je samo strah da li ce Milan imati znanja i snage da ustane ponovo na noge...zato nam treba dobar i iskusan trener koji poznaje dusu Milana...a to je upravo Carlo, bar ja vjerujem i nadam se...Jer uopste nije bitno koliko puta dozivis Knock Down, bitno je kolko puta ustanes na noge...

Sad ce jos ispast @Ensare da je Allegri bolji od Carlleta Big Grin ... Kakav je Carlo Anchelotti trener pokazao je prosle godine u dvomecu protiv Gvardiole kad je doslovno takticki otpuhao Bayern...i titula koji ima u razlicitim ligama petice itd itd...

Ja vjerujem sa 100 miliona eura Carlo ce napraviti odlican posao...samo i tu treba imati strpljenja...i mislim da ce Milan u sezoni 2018 kada otvara stadion biti opet medju top 5 timova...ja vjerujem da je to i projekat same uprave...
Nazalost Milan je izgubio puno u ove zadnje dvije godine i to je problem ...sto Milan vrlo sporo i pogresno ustaje na noge ponovo...

Sto se tice Max ne budite supci kao svi ostali novinari u Italiji...niko ne spominje da je jedva prosao grupu,da nije zasluzi da prodje Monaco, jedino sto je odigrao dobro je protiv BVB koja je tad bila na dnu Bundeslige,da je Real realno imao vise sansi u dvije utakmice da je napadao ali je imao neraspoloenu ekipu i da im je falio glavni kotac Modric... pa onda da je Allegri Seriju A osvojio tako sto mu je Roma doslovno prepustila, jer realno nema konkurenta sve dok su Milan i Inter losi...da ima sigurno vezni red medju najbolji 5 ako ne i manje u Evropi...da ima ekipu koja zajedno igra skoro 4 godine i kojoj se svake godine samo doda po koji novi dobar igrac...

Allegri je zasrao drugu sezonu u Milanu i to dobro zasrao, kad je imao strasnu ekipu ali je lose prosao...jedini posao dobar je napravio u CL jer je tad pruzio odlican otpor prejakoj Barci...
Meni je super sto ga navijaci Juventusa dizu u nebesa...vidicemo ga na kraju sljedece sezone... Wink
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
E moj Ensare...
Reply
Ja sam spomenuo detalj da Max i Pirlo se odlicno razumiju, a to je potpuno kontradiktorno onoj izjavi: Max je otjerao Pirla. I na to sam aludirao da u ovom Milanu nijedan trener nema slobodne ruke, već mu se nagomila govana i govana pa sastavljaj ekipu. Bas kao sto kažeš Juve već preko 4 godine ima uigranu ekipu, a mi svake godine mijenjamo kao da smo neki drugo ligas. Ni dan danas nismo skontali koja nam je taktika, o glavnom paru u obrani da ne pričam, a vezni red se već sezonama sklapa. E pa tako se ne stvara ekipa. Al to ti je Celavo govno koje ti dovuče idiote za dabaluka i NAREDITI da moraju igrat da bi prodali. Sjajno....
baš se pitam koji će nam k.... Emery? Pa i on neće imat pravo glasa već će bit marioneta kao Max, Pippo, Clarence.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Sto se tice prodaje kluba morate biti svjesni nekih cinjenica...Berlusconi kad prica o Milanu misli na svoju popularnost u Italiji jer mu to direktno donosi novac...S jedne strane u Italiji imate navijace Milana, kao sto smo mi ovde na forumu, kojima je dokurcilo gledati nizerazredni Milan i koji zele promjene, a s druge strane imate u Italiji nacionaliste koji ne zele strani kapita i investicije, a koji su veliki simpatizeri Milana...

Takodjer ja kao navijac smatram da ni pod kojim uslovom Milan ne smije biti prodan bilo kome...to mora da bude covjek koji voli klub, koji voli fudbal i shvata pravu filozofiju Milana, a ne neko koji ce iskoristiti Milan za vlastitu promociju...pa nece niko preko imena Milana zaradjivati i stvarati popularnost...(najbolji primjer Inter, 2 god je vec Trohir vlasnik i nema CL, cak nisu ni blizu)

Eh sad Emery...on se pokazao i dokazao kao vrlo ozbiljan trener...sa Sevillom radi odlican posao a realno i nema neki roster...kad je vodio Valenciu igrali su odlicno...I vrijeme mu je da preuzme neku veliku ekipu...
Eh sad, ja licno smatram da su tu dva problema...Milan je veliki klub ali je nazadovao, njegovi navijaci zele samo pobjede...ne znam koliko Emery se moze boriti sa tim pritiskom kojeg nikad nije osjetio...jer navijaci sto prije zele stari Grande Milan....i druga stvar je ta sto je Spanac, a spanski trenre u Italiji i ne znam bas :S :S :S ...

Zato smatram da nam je za ovaj proces tranzicije koji ce biti sigurno dug i mukotrpan potreban neko ko poznaje Milan, ko je iskusan i dobar trener...a relano niko bolji nije tu nego Carlleto ... Samo je pitanje da li ce Carlo to prihvatiti..jer su u redu za njegovim angazovanjem City i Bayern

Svi mi kao navijaci Milana moramo biti svjesni na taj period ponovnog ustajanja na noge iz knock downa je tezak i ponekad dug...ali pri tome to ne smatram kao opravdanje za katastrofalnu transfer politiku bez ikakve strategije...Podatak da je Milan od odlaska Ibre u svoje redove doveo, posudio cak 17 ofanzivnih igraca(napadaci, krila, ofanzivni vezni) u samo 6 transfer perioda...to je strasan podatak
Reply
Ovaj Berlusconi samo kenja mjesec dana i promovise se pred izbore, a Juve i Inter pokupise sve sto se moze pokupiti na mercatu. I opet ce se "ukljuciti" zadnju sedmicu tamo negdje u avgustu i dovesti dva propala talenta na posudbu. Stari je pravi seronja, zivim za dan kad ce prepustit Milan nekom ko moze i hoce raditi bolje.
Reply
Ovaj Berardi će oboriti neki rekord protiv nas jebem ga baš.
Gledam utakmicu a kao da neko drugi igra.
Ali ovi crveni su najbolji, kao da sabotiraju Pipa, dobijaju ih na najgluplji mogući način.
Devilcool
Reply
Sta kazu na ovu vijest od danas oni koji su govorili da Milan i ako ga uzmu Kinezi ne moze trošiti puno? Naime, Platini namjerava relaksirati ta pravila tako da ce na ljeto bogati moci jos vise da trose (a svako normalan je znao da i dosad nisu imali neka ogranicenja, osim ako izuzmemo one smijesne kazne od 40-50 miliona City u PSG-u). Daj nam ako treba i Arape samo nek konacno pocnu dovodit normalne igrace, a ne ove polovnjake.
Reply
Mediji bliski Berlusconiju prenose da je utrka za trenera Milana spala na 4 imena : Conte, Emery, Ancelotti, Montella ...

Galliani je najavio novu i bolju transfer politiku na ljeto ... malo je opet spominjao istoriju i rekao kako je Milan 98 zavrsio 11 a 99 osvoji titulu...to zele da pokusaju uraditi sljedece sezone a za ovu sezonu smo ispunili plan 11-tog mjesta Big Grin
Reply
Mislim da ni on sam vise ne vjeruje u to sto prica. Pa Juventus nikad nije najavio neki transfer, a pokupili su sve sto vrijedi u Italiji.
Reply