s time se slazem. ova politika je u k'rcu. bolje da su ostavili igrace tipa merkel, strasser, cristante koji nisu nista losiji od ovih sada a igrali bi bar za manju lovu. i onda malo pomalo gradit ekipu i sa ustedama kroz koju godinu kupovati vrhunske igrace
Destro ce dobit ugovor od 3 miliona godišnje, a u Romi trenutno prima 1,5 mil. Hahahahaha pa eto kako dovodimo propale igrače, i onda se čudimo sto ih kasnije niko neće, a mi nemamo para da dovedemo normalnog igrača hahahaha
neka Silvio, samo ti zajebai narod sa glupostima svog ćelavog jarana, pa se pitam ko će ti doc slijedeće godine na stadion. Jer je gledao a sve manje i manje. Jos bolje: ko će ti napuniti taj novi stadion od 50.000 kad već sad ne možeš napuniti ni 20.000?
Druga liga!!!!
Druga liga!!!!
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Kakvi kreteni majko mila.
Tko god misli da je Milan smece od kluba taj nije navijac kluba. To nije u redu. Mozes reci da je klub u krizi i da mnogo toga ne stima ali da je smece? Onda je nekima neugodno u drustvu jer su navijaci Milana. I treba da bude cim tako govore a ne zato jer su rezultati losi i politika kluba. Mene mnogi prijatelju pitaju odn zajebavaju ha sta je to s milanom, nekad velikim milanom, ja im lijepo kazem da smo losi, ne ulaze se i postajemo osrednji klub. Berlu zatvorio pipu i ne zeli prodati klub. I razgovor je zavrsen.
I ja sam razocaran trenutnim stanjem, nema vise mog milana, grande milana, ha sta je tu je, svaki klub ima losa razdoblja, vjecni sam optimista i vjerujem da cemo ponovno biti svjetski klub. Prestao sam opcenito pratiti nogomet zbog situacije s milanom jer nema smisla. pogledam pokoju utakmicu naseg kluba kad stignem i to je sve. Prihvatio sam situaciju i mirno se nosim s tim, ne zivciram se i ne dopustam da mi to pokvari dan. Tako bi trebali i ostali.
There are reports that Milan have sealed a deal for Mattia Destro, with the player agreeing to move from Roma.
The forward has been in talks with the Rossoneri, with joint-CEO Adriano Galliani visiting him at his house in Rome in an effort to seal the deal.
Destro promised a decision today, and according to Italian journalist Alfredo Pedulla, the striker has said yes.
It is thought that the Italian international will move on an initial €700k loan, with a fee in excess of €15m to be paid in the summer.
The contract offered is believed to net Destro €2.5m per season until 2020, with additional performance-related bonuses
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Pa hajde nekako bi i "proguto" ovog Destra da su uz njeg doveli neku dobru 10-tku, makar Edera iz Sampdorie ili Perottia iz Genoe. Nama nema ko povezat igru. Kad vidim "mrtvog" Muntaria kao glavnog organizatora igre dodje mi da odmah ugasim TV.
Ovoj ekipi prvo treba da sredi štopere, šutne sve osim Ramija i gradi za budućnost. Odbrana nam je katastrofalna a u Italiji se tako ne može ništa postići. Doći će Munoz sad ili na leto, moguće i Doria, bar su počeli da se interesuju ali mora tu više da se uloži i za bolje igrače.
Zatim vezni, imamo svega dvojicu u ekipi i to u završnim godinama, ostalo je jad i čemer uz eventualno Polija kao igrača za rotaciju.
A oni jure jebena krila, levog beka i centafora. Destro u ovom trenutku nije bolji od Pacinija, moguće da će biti uskoro ali za 15 miliona to može samo lud čovek, posle ćemo opet da ispustimo nekog Strotmana ili Radju za par miliona.
A doveli smo Bočelija, 28 godina, nije prvotimac 6. tima Rusije ali je Italijan i besplatno na pozajmici, prototip igrača koje dovodimo godinama.
Strašno.
Instalirao sam si championship manager 2001/2002, stavio update, i prodao sve igrače koje ne volim! Dobio sam gripu i nisam imao sto raditi osim lezati! Mala osveta za ove patnje koje mi nanose preko tv-a, haha.
Destro? Ok igrač, nista posebno, plaćen PREVIŠE i naravno sa plaćom preplaćen. Igrači trebaju pješke dolaziti igrati za Milan, a Galliani ih danas preplaćuje da dođu igrati u ovom rasulu bez nade. Jer realno nema nade dok se stvari korjenito ne promijene, a to znači dok se ne uloži neka normalna količina novca i ne srede neki odnosi u klubu koji više nisu profesionalni.
Raiola nam je ponudio lijevog beka Olympiacosa. Vrlo talentiran igrač kazu svi, FRancuz neki. Ako pristanu za 1000 eura mozda nam i dođe
SIgurno 10, 11 igrača nema mjesta u Milanu od ovih koji su tu. PRaktički cijela obrana osim Ramia, Abatea i Sciglia, koji su solidni igrači ako su pored njih neki koji su od njih BOLJI. Lopez je golman i pol. Menez, Honda, Cerci, DJ, Monto su isto dobri igrači, Menez klasa iznad njih. Ali i oni nisu top, i svi bi oni bolje igrali da se tu nalaze bar 3 igrača top klase.
Da imamo Thiaga, Verrattia i još jednog dobrog veznog, svi bi naši igrači igrali 50% bolje. Ovako to je... slijep vodi slijepog.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
01-30-2015, 12:20 PM
(This post was last modified: 01-30-2015, 04:38 PM by Maji_TZ.)
Pokusavam se sjetiti i nabrojati kolko smo ofanzivnih igraca doveli nakon odlaska Ibrahimovica...pod ofanzivnim mislim na napadace, krila, prednje vezne itd...
Ako koga ispustim ili pogrjesim dodajte i ispravite...
Niang, Balloteli,Torres,Matri,Cerci,Honda,Menez,Taarabt,Destro,Krkic, Saponara,Birsa,Suso,Bonaventura,Pazzini,Kaka,Petagna....
Sjetio sam se ovih 17, nadam se da nisam jos koga zaboravio...a podjesticu vas da nas je Ibra napustio u sesoni 2012/13...Znaci za tri sezone ili ti ga 6 prelaznih rokova Galliani je uspio da nagomila tu cak 17 OFANZIVNIH igraca,potpuno imbecilno, neplanski i bez ikakve strategije....a godinu dana prije bio je tu i Maxi Lopez i Cassano i Boateng i Pato i Robinho...
A sad cu vam napisati i ko je sve igrao na poziciji LIJEVOG BEKA u zadnji 5 sezona u Milanu....od sezone 2010/11
Jankulovski,Zambrotta,Emanuellson,Bonera,Didac Villa,Antonini,Taiwo,De Sciglio,Constant,Armero,Albetrazii ...
Znaci u 5 sezona 12 lijevih bekova...bas su trazili i isprobavali bekove  ...nadam se da nisam nekog izostavio... UPDATE...Evo preduhitrio me Galliani Luca Antonelli je vrlo blizu dolaska u Milan...posudba do kraja sezone i na kraju otkup od Genove za 4.5 miliona eura...znaci 13 ljevi bek
I mislim da ovde lezi glavni razlog zasto Milan danas ne ulaze odnosno zasto Berlu ne daje vise para....mnogo love se potrosili na plate i dovodjenje razno raznih igraca nize klase preko agenata...potpuno nevaznih igraca koji su ti bili samo da se popuni roster i uzeli dobru lovu...pola od ovih igraca nije odigralo ni 10 utakmica za ekipu...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Evo konacno jedna dobra kupovina, ovaj Antoneli, a da su bili pametni ne bi ga ni pustali jer je momak proso sve Milanove uzraste. Gleedo sam ga u Genovi je ove sezone bio sigurno najbolji odbrambeni igrac.
|