Milanezi s Balkana
Nista sw vi ne brinite za Juve. Tu je uvijek sudijska trojka koja ce pomoci staroj kurvi da se domogne pa makar boda. Vjerovatno nece vidjet offside, par zuti za nase odma u prvi 25 min. da ne smijemo ulazit puno u duele, a ako ne pomogne, penal za teveza, i tako da sumnjam da cemo uzet sva 3 boda Juventusu. To su vec godinama pokazali, i blamiraju Italiane u Europi kako prvak Serie A ne moze se nosit ni sa Danskom i Turskom. Al neka, tako i treba Italiji. Ne zelim da napreduju, nek propadnu kad su sani krivi sa sudijskim lopovlukom
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Stvari idu nabolje. Fino fino. Jedino mi zao poraza od Atletica, u zadnjih mjesec dana sve su izgubili osim protiv nas i mozda jos jendu utakmicu. Kakva steta. A kad smo pravi i igramo kao protiv njih onda licimo na nesto.
Reply
(02-23-2014, 10:38 PM)ensar7 Wrote: Nista sw vi ne brinite za Juve. Tu je uvijek sudijska trojka koja ce pomoci staroj kurvi da se domogne pa makar boda. Vjerovatno nece vidjet offside, par zuti za nase odma u prvi 25 min. da ne smijemo ulazit puno u duele, a ako ne pomogne, penal za teveza, i tako da sumnjam da cemo uzet sva 3 boda Juventusu. To su vec godinama pokazali, i blamiraju Italiane u Europi kako prvak Serie A ne moze se nosit ni sa Danskom i Turskom. Al neka, tako i treba Italiji. Ne zelim da napreduju, nek propadnu kad su sani krivi sa sudijskim lopovlukom

Nemoguće što su Torinu napravili. Čisti penal za Torino pred kraj tekme. Tako ce i nama opet. NE očakujem pobjedu protiv Juveta, ali bih volio da odigramo X barem. Jer suci ce stisniti sada.

SAda ce Galliani morati platiti 14mln za Ramia i Taarabta na ljeto. Mora da se Berlusconi vec preznojio...
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Ma isposlovace Galiani neku kupovinu na tri rate Tongue I onda ce u toku sljedećeg prelaznog roka da se hvali kako smo se vec pojacali s njima i kako nam ne treba vise pojacanja. Ili ono kako imamo dovoljno igraca i kako neki moraju otici da bi drugi dosili. A ti neki niti zele otici niti ih iko drugi zeli kupiti. To je zacarani krug milanovog mercata vec zadnjih 5-6 godina.
Reply
Poneki put bacim pogled na Juveov forum kad nameste i retko ko prizna, navikli ljudi Smile .
Devilcool
Reply
Mislim da se stvorila pozitivna atmosfera i da može doći do pobjede protiv Juventusa. Ako se ne varam njih ovaj tjedan čeka i Liga prvaka, što ne mora, ali može, značiti mnogo. Ipak, do kraja sezone me više interesira napredak u igri i izgradnja ekipe nego sam rezultat.
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(02-24-2014, 07:35 PM)dejo Wrote: Mislim da se stvorila pozitivna atmosfera i da može doći do pobjede protiv Juventusa. Ako se ne varam njih ovaj tjedan čeka i Liga prvaka, što ne mora, ali može, značiti mnogo. Ipak, do kraja sezone me više interesira napredak u igri i izgradnja ekipe nego sam rezultat.

Dejo jesi ti pijan? Juventus ne igra Ligu prvaka... Smile
Reply
(02-24-2014, 08:34 PM)MEMO Wrote:
(02-24-2014, 07:35 PM)dejo Wrote: Mislim da se stvorila pozitivna atmosfera i da može doći do pobjede protiv Juventusa. Ako se ne varam njih ovaj tjedan čeka i Liga prvaka, što ne mora, ali može, značiti mnogo. Ipak, do kraja sezone me više interesira napredak u igri i izgradnja ekipe nego sam rezultat.

Dejo jesi ti pijan? Juventus ne igra Ligu prvaka... Smile

DevilolDevilolDevilolDevilolDevilolDevilolDevilol
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Citam neke strane forume isto i dosta ljudi tvrdi da je Simeone nadigrao Seedorfa u drugom poluvremenu. Da je Seedorf mogao to drugačije kada smo pali itd.

Što vi mislite o tome?
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Ja mislim da je Atletico fizicki jaca i spremnija ekipa, zato i jesu u vrhu primere, taj njihov presing i trka su im donijeli puno bodova. Drugo poluvrijeme su nastavili s trkom,jos su i pojacali, i to je sve normalno i mi bi se mogli oduprijeti tome da nemamo toliko ozlijedjenih igraca. Tu je nastao problem, imali smo kratku klupu i to se osjetilo. Da nam je samo bio Montolivo bilo bi drukcije. I jos jedan bitan faktor. Nadigrani smo drugo poluvrijeme jer smo ostali bez DES-a sto se itekako osjetilo jer je Abate sukrivac za gol. Znaci zakljucujemo da su nas ozljede kostale poraza, ali i dalje mislim da mozemo proci jer 0-1 je nista, treba ponoviti prvo poluvrijeme iz Milana uz jednu bitnu razliku, trebamo zabiti gol.
Reply