Milanezi s Balkana
neko je rekao da taraabt nije nista losiji od birse....nije ovo bas 4231...vise je 4321...ako cemo secirati onda je 42121...
balotelli izvodi slobodnjak 50 metara od gola uz aut liniju umjesto da ide na skok....see jebi si mater glupu
Reply
E To ti je fudbal.....govno od igre....
Atletico bezze ekipa....al mi imamo abatea i boneru..panjevi...uzasno smjesno....
Igrali smo najbolje ove sezone...
Baloteli dobar..3 zuta na njemu...
Trabat strasan...odusevio me..
osim bonere i abatea pa i emanuelsona i esiena koji nisu nista uradili,ostatak ekipe vise nego dobar...poli i kaka odigrali veoma dobro...De jong ponekad vraca loptu nepotrebno ali sve u svemu bio je dobar...
Pali smo zadnjih 15 min..i to nas je kostalo,iako smo go primili bezze...
Jbg..ja zadovoljan igrom,rezultatom nikako,ali ovakav Atletico mozemo dobit i u madridu...
Rossonero Per Sempre...
Reply
Pa sta ima veze, to je najmanje bitno sto on izvodi. Nezasluzen poraz s obzirom na igru u prvom dijelu, u drugom smo pali, vidi se da je Atletico spremnija ekipa. Nakon izlaska Marija pali smo totalno, kakav god da je on je svjetska klasa kad hoce igrati.

Neda mi se puno pricati, tuzan sam do bola. Nimalo srece za nas a onda primamo onakav gol. Abate je krivac za gol, kakva losa reakcija ali ja bi se ipak vratio malo prije toga i na ocitu namjeru Emanuelsona da izbaci loptu u korner. Zasto? Bio je u dobroj poziciji, super postavljen i on kao neki sivonja izbija u korner. Ljudi nam nisu nijednu pravu priliku stvorili, jedino su iz prekida mogli dati gol i gle vraga, to se i dogodi. Tuzan sam jer igrali smo dobro i jednostavno nemamo sta puno prigovoriti igracima izuzev ovih nekis amaterskih pogresaka, Seedorfu takodjer pohvale, s kakvim igracima raspolaze izvukao je veceras maksimum. Koliko nam fali Montolivo i koliko nam fali dobar bocni, i lijevi i desni. Rami je zvijer, malo nesiguran ali je jak kao bik i nema milosti.

U uzvratu napasti pa sta bude. Mi jednostavno nemamo sta izgubiti.
Reply
Kakav maler.. ccc!!! Atletico nula 0, nadigrani su i to je to! Da smo imali malo širu klupu mislim da bi izvukli pozitivan rezultat, barem da je ostalo 0-0. Imamo za čim da žalimo Sad
Reply
@Alberto...u potpunosti se slazem....Najnezasluzeniji poraz ove sezone...Atletico nije nista posebno...Udaraju udaraju i samo udaraju....U Spanskoj ligi su tu gdje jesu radi cvrste igre jer su prva takva ekipa koja igra na taj nacin...Fakticki su imali mozda 1 ili 2 izgradjenje akcije i to preko Urbya....

Urby uzasan, Bonera i nije tako los samo one glupe prekrsaje nikako ne kontam, Rami jak cvrst na lopti bori se i vidi se zelja...
Sada je valjda svima jasno zasto Abate ne igra, pa kolko sam puta gledo ovo od kako on igra desnog beka...plus Abbiati je isto tako kriv...jer je ostao na liniji nije ni pokusao da krene na loptu iako je zaista bila visoka...
Poli je pokazao da moze biti i vise nego koristan....
Neko je reko da nam fali Boa, ne fali vise sada imamo Taarbata...
Kakina najbolja partija od kako je Seedorf na klupi....

Nadam se da ce ovo Seedorfu pomoci da napravi pravu formaciju...ova danas sa Poliem u sredini mi se zaista svidja...ja bi volio vidjeti tu Montoliva u ligi a nazad De Jonga i Polia ili Essiena ...
Ova vcrs partija vjerovatno ima veze i sa motivacijom...svi su ih otpisali i Atletico proglasili favoritom..

Samo da Seedorf odrzi ovu motivaciju i ovu formaciju...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Sranje, ovo je jedino mesto ove sezone a i prethodnih gde ličimo na onaj pravi Milan i bolno je kad se ovako izgubi. Nadigrali smo ih ali je sve išlo na njihovu stranu, i prečka i stativa i gol iz prve prilike i povrede DES-a a pogotovu Maria. Igrači iznad svog nivoa kako i dolikuje kada igramo ovo takmičenje, taktika takodje dobra, veoma jak kolektiv smo uglavnom ograničili i kao retko kad znali kako da napadnemo gol. Igrom mogu da budem zadovoljan ali ništa posebno jer važi samo za ovaj dvomeč, u ligi će biti kao do sada. Naravno falilo nam je dosta igrača pa nismo imali širinu da odigramo više od 45 minuta na visokom nivou, par prvotimaca je nedostajalo a previše smo neozbiljna ekipa da to ne utiče na nas. Realno i kvalitetniji su posebno na par pozicija, Urbi se zajebava i stalno gubi loptu a i po njegovoj strani su jedino pravili prilike, Bonera ništa ne radi osim što faulira protivnika i biva namagarčen svakih par minuta, golman ih je spasao za razliku od našeg... Ići tamo bez kalkulacija jer smo smešni i ne možemo bez primljenog gola pa treba zabiti gol više. Jebem ti i kad se ponadam.
Devilcool
Reply
kako sam razocaran....
Rossonero Per Sempre...
Reply
Ovo mi je najdrazi poraz veceras. U smislu, po prvi put mi nije zao sto smo izgubili jer smo sjajno odigrali. I kad lopta nece u gol, onda moram nekako uc. Najdrazi jer nismo primili od sudije, ili gresaka, vec jednostavno, trenutak i to je to. Nema se tamo sta govorit Ramiu sto nije cuvao Costu, ljudi covjek vrijedi 45 mil.€ i on je placen da ono uradi. Ne mora imat ni jednu sansu, ali mu je posao da zabije u 90' minuta. Kako ce to uradit, to je njemu prepusteno. Sumnjam da bi Balloteliu pala onakva ideja da se vrati i udari loptu glavom (sem Ibra koji bi ono petom iza ledja zabio), jbg. to je razlika izmedju pravi skupi napadaca i prosjecni. A sad sta bi bilo kad bi bilo... daj ba. Sta bi bilo da je Kaka foliro onaj sut i mjesto da suta samo produzio malo loptu i onda opalio opet onako... ili da je Trabant u petercu uspio pogodit punim... sta bi bilo kad bi bilo... nema se sta pricat. Odlicno odigrano, bez gresaka, nemamo snage u zadnjim minutama ali idalje im nismo pustili kontrolu, gol jbg. tako ti je
Iskreno vjerujem da ih mozemo pobijedit 1:2 u Madridu. Sad barem znamo da moramo zabit tamo. Nema kalkulacija, vec cista pobijeda. I ko ti ga zna, ovo sto nas veceras nije islo, mozda nas tamo krene. Ovo veceras je napokon Milan. I ne znam sta pametujete oko Emanuelsona, on je najbolji lijevi bek koji imamo. I meni je super odradio zadak veceras. Daj mu da igra, da se smiri. A ne odma ga na lomacu. Pa onaj Indijac Constanta gluposti kad je usao, ja sam tu znao da je 90' da je utakmica gotova.

Ponavljam, ja sam veceras prezadovoljan. Napokon sam gledao moj Milan, koji je ubio veliku ekipu, al ono prepao ih da su se ljudi povukli. Mozemo ih nabit u Madridu, jer nema kalkulacija, samo pobijeda
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
U tome i lezi kvaka. Emanuelson je zaista nas najbolji lijevi bek.
Reply
@Ensare...Urby je dobro odradio posao veceras?!?!?!?....Pa sve akcije Atletica i ono malo akcija je islo preko njegove strane u prvom poluvremneu....prestao sam brojati njegove pogresne pasove i ona neka napucavanja prema Mariu, neke duge lopte bez razloga...onda ona istrcavanje u sredinu sa loptom i gubljenje lopte...
Najbolja njegova partija je u prvom dijelu prvenstva protiv Rome, kad bi svaku utakmicu mogao bar 50% od te da pruzio bilo bi od njega nesto, ovako nazalost nista...mozemo samo gledati kako od njega nazor pokusavaju napraviti beka....On i nazalost jeste nas najbolji ljevi bek kad DeS ne igra ljevog beka...

I kako to da nismo primili gol iz greske????...pa ako ako glupo Abateovo "ispucavanje" glavom nije greska i ono Abbiatievo stojanje na golu i gledanje kako lopta lagano leti...Costa je predobar igrac da nebi iskoristio takav poklon ...cisti kiks odbrane....i to po ko zna koji put...svi odigraju cvrsto bez greske i uvijek se nadje jedan debil da sav trud usere...

Ako Seedorf ovakav pristup uspje da zadrzi u sljedecim tekmama u ligi kao i formaciju posebno u odbrani i ako se Mario Des nisu ozboljno ozljedili plus povratak pojedinih igraca mozemo doci do 5 mjesta na tabeli i to lagano...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply