05-10-2013, 07:59 AM
AC Milan - Roma 3:2
AC Milan: Balotelli, Pazzini, El Shaarawy
Roma: Totti, Osvaldo
Konacan Predikt
AC Milan: Balotelli, Pazzini, El Shaarawy
Roma: Totti, Osvaldo
Konacan Predikt
FORZA MILAN
|
Prediction League (only for Milanezi sa Balkana)
|
|
05-10-2013, 07:59 AM
AC Milan - Roma 3:2
AC Milan: Balotelli, Pazzini, El Shaarawy Roma: Totti, Osvaldo Konacan Predikt
FORZA MILAN
05-12-2013, 07:36 PM
Milan - Roma 10-9
De Sciglio, Zapata, Mexes, Constant; Flamini, Ambrosini, Muntari; Boateng, Balotelli, El Shaarawy Burdisso, Castan; Marquinho, Perrotta, Bradley, Dodò; Lamela, Totti; Osvaldo KP
05-12-2013, 09:43 PM
maharaja - 116
eki111 - 103 Maji_TZ - 99 Trinexx21 - 86 Red and black fan - 85 Rosson3r - 59 MEMO - 34 dejo - 26 MIRZA - 14 DUCO - 5
05-13-2013, 06:41 AM
Siena - Milan 0:1
Balotelli Idemo u LP. Konacan Predikt
05-14-2013, 07:00 PM
Zeleo bih da predlozim par promena sa sledecu sezonu, da bi bilo zanimljivije i pravednije.
1. Da se uvede igranje na sve utakmice serije a po sledecem principu: Atalanta - Chievo Bologna - Genoa Cagliari - Lazio Inter - Udinese Palermo - Parma Pescara - Fiorentina Roma - Napoli Sampdoria - Juventus Siena - Milan 1-3 Torino - Catania Dakle, stavi se u bold tim koji mislis da ce pobediti. Ako mislis da ce biti nereseno onda u bold oba tima Svaki pogodak, 1 poen. 2. Za milan se i dalje stavlja tacan rezultat a boduje se ovako: pogodjen pobednik ili nereseno na utakmici milana: 3 boda pogodjen tacan rezultat: 6 bodova znaci ako bih kao ovo gore, pogodio da ce milan da pobedi a promasio tacan rezultat to je 3 boda, a ako bih pogodio i tacan rezultat to je 6 bodova 3. Nema vise strelaca jer ce opet pobedjivati onaj ko stavi 10-9, tj. ja Valjalo bi da i drugi ovo prodiskutuju, ali ovaj sistem se na drugim mestima pokazao dobar.
05-15-2013, 08:45 AM
ja se ne slazem sa tim da igramo sve parove, jer mislim da na Milanovom forumu trebamo igrati samo Milanove utakmice a ne tamo neke catanie, intere, cagliarije, dobro za one glavne forume, ali na ovom manjem forumu mi se to ne sviđa, pogotovo kad se uzme u obzir da su se godinama igrale samo Milanove utakmice. i onda recimo stavimo pogođen predznak 2 boda, pogođen rezultat 3 dodatna boda, sa tim bi i pratili klubove po kolicini osvojenih bodova, tako da bi pri kraju sezone pobjednik trebao imati nekih 80-ak bodova, sta bi po meni bilo cool
p.s. ja za dogodine ne planiram voditi ove evidencije i bodovanja, papanesto isto ne planira pa ako ko oce preuzet ne bi bilo lose, a ako ne bude ja cu prebrojavat recimo jednom mjesecno ili tako
05-15-2013, 11:09 AM
Ni ja se ne slazem da igramo sve parove, jer pratim ovaj forum zbog Milana, a ne zbog serie A, a dzaba pogadjam i rezultate i ko je dao golove kad ljudi imaju sistem "KOGA ZAKAČI, ZAKAČI, A NEKOGA HOĆE SIGURNO!!!".
Ustvari, ponekad pomislim da uopste i ne tipujem jer nema smisla (zbog gore-navedenog razloga). Pa ikad kazem, mozda ljudi shvate da imaju obraza i da ce i oni tipovati po pravilima, kao i svi ostali...
FORZA MILAN
05-15-2013, 11:55 AM
Ovaj Predict se igra skoro 5 godina i sve je stimalo i nacin igre i bodovanja...bila je bas dobra zajebancija bez opterecenja i nekog posebnog takmicenja...Medjutim ti,Maharaja, si ubio svaki smisao igre sa svojim glupim i nimalo zanimljivim nacinom tipovanja...
Svi koji ovo jos igraju primjetili su da nisam tipovo u par zadnji kola, a bio sam redovan, upravo zbog gore navedenih razloga....Ja sam ti se ljepo u pm javio i objasnio medjutim to nije pilo vode... Ja ne mislim vise igrat Predicte a sto se tice ponudjenog glupo je da se igraju sve utakmice nije ovo forum kladionice i neki tipovi i ponude...ovo je forum navijaca Milana i tako ce i ostati... Lijep pozdrav
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
05-15-2013, 02:21 PM
(05-15-2013, 11:55 AM)Maji_TZ Wrote: Ovaj Predict se igra skoro 5 godina i sve je stimalo i nacin igre i bodovanja...bila je bas dobra zajebancija bez opterecenja i nekog posebnog takmicenja...Medjutim ti,Maharaja, si ubio svaki smisao igre sa svojim glupim i nimalo zanimljivim nacinom tipovanja... Maji, potpisujem sve sto si rekao. A predikte cu stavljati upravo zbog toga sto mislim da iako ne tipujem kao poneki, pogadjam prilicno dobro...jos da mogu i u stavrnom zivotu toliko pogadjati, dobro bih se obogatio...
FORZA MILAN
Onda neka bude drugacije bodovanje. U zavisnosti od bodovanja cu odrediti nacin na koji igram. Za sada se pokazalo da je ovaj nacin na koji igram najefikasniji, i zato sam prvi. Dakle, bodovanje ne valja i strelci donose previse poena
Ako necete da menjate, ne morate. Ali ovako kako je sada je sranje, sto sam dokazao |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|