Milanezi s Balkana
Questo é Milan di Sacchi!!!
pitam se samo koliko mora da je bila losa tadasnja Serie A, ako je ovako izgledao Sacchiev Milan koji je harao terenima.

hahahahahahaha Big Grin
pa ove majmune nabije Udine 0:7 na ovom stadionu, mi sanse nismo u stanju napravit. Napokon da mogu startat Cassano iza Binha i Pata, ovaj kreten stavlja svog najboljeg igraca Seedorfa hahahahaha
Ma nemam ja sta ovdje komentarisat, i ovako je sve djabe. A vi se i dalje divite ovom Milanu, ovo su sve sampion do sampiona, i dignite spomenik ovom Allegriju ili si stavi te njegov poster na zid, ako je moguce Allegri u zagljaju sa Seedorfom.

hahahahahahha ovo je jadno Sad
(03-19-2011, 10:39 PM)MEMO Wrote: jadan je nacin na koji smo mi izgubili.stisli smo ih drugo poluvrijeme ali jos veca ironija je ta sto je palermo bio ocajan a dobili su nas.ja sam u šoku totalnom kao i vi svi.sad je jasno sve.prvak se odlucuje u iducem kolu u derbiju.Bog nam pomogao s ovakvom igrom!!!

memo jedno je stisnut, drugo je koristit to stiskanje da bi stvorio sanse. Jer mi jesmo ih stisli, stisli smo mi dosta ekipa do sad, ali nista od toga nismo iskoristili. Samo okretanje lopte okolo, nabaci pa ako bude srece mozda je neko od nasi pukne. Abate preleti slucajno onog na desnoj strani, ima slobodno skroz do sesnesterca, ovaj se prepadne i odma je nabacuje, mjesto da stane i polako pridje lopti kontrolisano je udari da pogodi igraca hahahaha
Imas pravo, stisli smo ih... al nazalost samo stisnuli. Jer ovo nije isti pojam kao kad te stisne Manchester, Barca, Arsenal, Bayern, Real, i neke od tih izbiljnijih ekipa
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
http://www.williams-kladionica.ba/provje...i+listi%E6...

kako odoše moje pare glupo, tako ode i naš skudeto...
preporučio bi vam da se ne sekirate, jer se bez napadača ne može u utakmicu, ekipa koja se brani, mi joj ništa ne možemo, a sve su takve,prema tome, dobro bi bilo kad bi se kući branili, i izvlačili po bod , da bar gledamo Milan u grupnoj fazi LP sljedeće godine,jer do osmine neće doć invalidi
Paolo Maldini
Reply
Milan-Inter----------->Milan-Inter
Fiorentina-Milan----->Inter-Chievo
Milan-Sampdoria---->Parma-Inter
Brescia-Milan-------->Inter-Lazio
Milan-Bologna------->Cesena-Inter
Roma-Milan--------->Inter-Fiorentina
Milan-Caligari------->Napoli-Inter
Udinese-Milan------->Inter-Catania
I sta ocekivat do kraja sezone, idemo na noge Romi,Fiorentini i Udinama, dok Ineter ide Napoliu na noge, a docekuje Lazio I Fiore...i da pobjedimo derbi sanse su nam lose.
Reply
(03-14-2011, 08:26 PM)tzar Wrote: milan nema nikakve šanse da pobjedi sljedeće 3 utakmice bez zlatana, čak bi nakon fiorentine mogao biti i drugi na tabeli, sad kad je najvažnije on pravi takvu glupost da je to nevkerovatnoHuh
milan=zlatan, to se vidi iz aviona, i čim je on stao krenuli su loši rezultati, ovo noćas je blago rečeno katastrofa, pa nemogu zabiti gola ekipi koja ih je u zadnjih par kola primila 20-ak, pato se opet ozljedio i sad ako još i njega ne bude u derbiju vrlo vjerovatno ćemo biti na -1, pa onda fiorentina, pa još kasnije i roma, pa udine, a inter osim nas sad ništa specijalno teško i sad su realno prvi favoriti za scudeto, to je za popizditi da nam leonardo stigne 10 bodova razlikeAngry

Reply
nisu šanse loše, mi smo loši
Paolo Maldini
Reply
(03-19-2011, 10:49 PM)Rosson3r Wrote: Milan-Inter----------->Milan-Inter
Fiorentina-Milan----->Inter-Chievo
Milan-Sampdoria---->Parma-Inter
Brescia-Milan-------->Inter-Lazio
Milan-Bologna------->Cesena-Inter
Roma-Milan--------->Inter-Fiorentina
Milan-Caligari------->Napoli-Inter
Udinese-Milan------->Inter-Catania
I sta ocekivat do kraja sezone, idemo na noge Romi,Fiorentini i Udinama, dok Ineter ide Napoliu na noge, a docekuje Lazio I Fiore...i da pobjedimo derbi sanse su nam lose.

bit cemo 5. na kraju....
necemo ni u LP uci....

sad ce se neki smijati ali nije nimalo nerealno pogledavsi ovaj raspored i nasu formu.....
Reply
(03-19-2011, 10:54 PM)tzar Wrote:
(03-14-2011, 08:26 PM)tzar Wrote: milan nema nikakve šanse da pobjedi sljedeće 3 utakmice bez zlatana, čak bi nakon fiorentine mogao biti i drugi na tabeli, sad kad je najvažnije on pravi takvu glupost da je to nevkerovatnoHuh
milan=zlatan, to se vidi iz aviona, i čim je on stao krenuli su loši rezultati, ovo noćas je blago rečeno katastrofa, pa nemogu zabiti gola ekipi koja ih je u zadnjih par kola primila 20-ak, pato se opet ozljedio i sad ako još i njega ne bude u derbiju vrlo vjerovatno ćemo biti na -1, pa onda fiorentina, pa još kasnije i roma, pa udine, a inter osim nas sad ništa specijalno teško i sad su realno prvi favoriti za scudeto, to je za popizditi da nam leonardo stigne 10 bodova razlikeAngry
ima Napoli nece oni uzet bodove Napoliu...jedina nada mi ostaje Leonardo da ce ponovit gluposti koje je prosle sezone napravio dok je nas vodio, a i LP da ce se malo potrosit i umorit...
Reply
nemojte se džaba nadat, stvarno ne vidim osnovu za nadanje, de malo razmislite, koga ba pobjedit ?? kogaaa
majke mi, željo bi im se odbranio na 90 minuta,,

kakva titula , djecooo
Paolo Maldini
Reply
(03-19-2011, 10:54 PM)Spaha Wrote: nisu šanse loše, mi smo loši

Hahahaha to kralju Smile
Majke mi smijem se od tuge. Jer ne mogu da verujem kako cemo glatko izgubit ovo prventstvo, i to samo radi one panchine di merda, koju ovdje neki su cak i nasli da brane. Milan Galaktikos protiv Napolia, Milan svemoguci protiv Juventusa, Magico Milan protiv Parme, ma ej, ubijamo...
Eh dragi moji FIFA playeri evo vam vas Milan Galacticos. Ovo vi nazivate sjajnim Milanom. Ovako izgleda 70% nasih zadnji utakmica. Ispravite me ako lazem
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
(03-19-2011, 10:41 PM)kalla1899 Wrote: imam neki osjecaj da cemo biti 5. na kraju.......i da opet se pato ozlijedio.....

polako, bit ce bolje, isto kao sto nije valjalo nakon pobjede nad napolijem dizat milan u nebesa, ne valja ni sada gazit pa govorit da cemo bit 5.

Po meni medju prva tri smo sigurno, bit ce tesko protiv intera, ali mislim da ce od fiorentine krenit dobro. vratit ce se pirlo, jedini kreativac koji moze nesto napravit na ovakvu igru nasih suparnika, i zlatan da malo udje u formu.

nije moguce da ce nas ovaj losiji period dugo drzat, sad je pauza radi reprezentacija, kad zavrsi mozemo vidjet sasvim drugaciji milan u derbiju...

glave gore, titula je jos u nasim rukama Wink
Reply