RE: Milanezi s Balkana - maharaja - 08-31-2013
Lakrdija se nastavlja. Doveli smo Matrija. Aloooo!!! Sprdnja! I to 12 miliona za njega a vamo se ciganisu za Hondu i Ljajica!!!
Kaka je i dalje dobar igrac, ali mu ne bih dao vise od 3 miliona plate. Hoce, moze, nece ne mora. Ali moramo dovesti nekog kreativnog na sredini, i minimum jednog defanzivca.
Kako stvari stoje, boricemo se za ligu evrope sledece godine!
RE: Milanezi s Balkana - Rosson3r - 08-31-2013
-Ako odlučim da Montolivo zaigra kao playmeker onda će njegovo mjesto zauzeti De Jong,a Muntari,Nocerino i Poli ce se boriti za preostala 2 mjesta
-Zašto nam ne treba centrani odbrambeni igrač..zato što smo se poboljšali,od Januara prošle godine smo primili samo 12 golova
-Mexes i Zapata su trenutno jedni od najboljih dvojaca u odbrani sto se tiče Serie A
-Trenutno nema tako dobrih defanzivaca za kupiti u blizini,osim ako ne vratimo Thiaga Silvu ili kupimo nekoga ko je na njegovoj klasi
-Petagna je otišao u Sampdoriu,trenutno mi imamo 6 napadača,a oni samo 3,njemu treba igra u prvom timu
-Abbiati,Mexes,Zapata i Abate će početi sutrašnju utakmicu,dvojbe imamo oko lijevog beka
-Baloteli će započeti sutrašnju tekmu,moram odlučiti još između EL Sharaweey i Robinha
-Ninag je bio dobar prošle sezone,ali onda su došli teški trenutci za njega
-Niang nije odigrao dobro protiv Verone,ali je zato odigrao dobro u pred sezonskim utakmica..zapamtimo da je on još mlad igrač
-Saponara se oporavlja..On još može da naprduje,imam vjere u njega
RE: Milanezi s Balkana - ensar7 - 08-31-2013
Ponudili smo realu 8 mil. € za Kaku, ali oni traze 15.
Covjece, jebote narod mi dajemo 8 mil za 32godisnjaka, a nemamo 12 mil. za mladog Eriksena
Ovdje nas navijace neko dobro j*be u mozak, al ono pravo, bez kondoma
RE: Milanezi s Balkana - Rosson3r - 08-31-2013
(08-31-2013, 04:33 PM)ensar7 Wrote: Ponudili smo realu 8 mil. € za Kaku, ali oni traze 15.
Covjece, jebote narod mi dajemo 8 mil za 32godisnjaka, a nemamo 12 mil. za mladog Eriksena
Ovdje nas navijace neko dobro j*be u mozak, al ono pravo, bez kondoma Evo Paloschi dosad zabio 2 gola napoliju, a mi dovodimo dedeka Matrija, mjesto da konacno njemu pruzimo sansu...
RE: Milanezi s Balkana - Red and black fan - 08-31-2013
(08-31-2013, 02:59 PM)Rosson3r Wrote: -Ako odlučim da Montolivo zaigra kao playmeker onda će njegovo mjesto zauzeti De Jong,a Muntari,Nocerino i Poli ce se boriti za preostala 2 mjesta
-Zašto nam ne treba centrani odbrambeni igrač..zato što smo se poboljšali,od Januara prošle godine smo primili samo 12 golova
-Mexes i Zapata su trenutno jedni od najboljih dvojaca u odbrani sto se tiče Serie A
-Trenutno nema tako dobrih defanzivaca za kupiti u blizini,osim ako ne vratimo Thiaga Silvu ili kupimo nekoga ko je na njegovoj klasi
-Petagna je otišao u Sampdoriu,trenutno mi imamo 6 napadača,a oni samo 3,njemu treba igra u prvom timu
-Abbiati,Mexes,Zapata i Abate će početi sutrašnju utakmicu,dvojbe imamo oko lijevog beka
-Baloteli će započeti sutrašnju tekmu,moram odlučiti još između EL Sharaweey i Robinha
-Ninag je bio dobar prošle sezone,ali onda su došli teški trenutci za njega
-Niang nije odigrao dobro protiv Verone,ali je zato odigrao dobro u pred sezonskim utakmica..zapamtimo da je on još mlad igrač
-Saponara se oporavlja..On još može da naprduje,imam vjere u njega
Koja tuga čitati ovo...
Maks očigledno ne može da prežali Niangovu stativu.
RE: Milanezi s Balkana - geoff - 08-31-2013
Napokon je stiglo grande pojacanje.
Valter Birsa je igrac milana.
Barcelono strahuj.
RE: Milanezi s Balkana - MEMO - 08-31-2013
Gdje Birsu nadjose al dobro, gledao sam ga par puta, ima talenta i potencijal al daleko je to od onoga sto smo htjeli. A bokte mazo, anonimus je to, sto jest jest. E moj Milan na sta si spao? Dokle ce trajati ova agonija? Kad cemo opet imati Milan 2003-2007? Ne trazim puno jelda? STRAVA!
RE: Milanezi s Balkana - geoff - 08-31-2013
Gledam danas hernanesa u laziu. On tamo trune, a nama bi dosao ko budali samar.
RE: Milanezi s Balkana - ensar7 - 08-31-2013
Jaruga ne mozemo dovest Paloschia jer ne zna Allegri radot sa talbim igracima. Njemu trebaju afirmirani igraci koji su vec izgradjeni da in njima samo treba rec: ti napad, trcis i cekaj loptu. Jer ne zna ti on tacno objasnit po naosob svakom igraci koje mu je kretanje, sta treba radit, kako cuvat itd... on je jednom napravio lazzaria, matria i astoria i to su mu zivotne zelje, cak i kad bi Barcu trenirao trazio bi ovu troicu
RE: Milanezi s Balkana - huss - 09-01-2013
Heh jebote citam ove postove i kontam kolko smo mi negativni p a mozda su svi navijaci takvi....stanite ba ljudi nek se nesto razvije, desi...ko zna mozda nesto i bude od ove sezone :=)
|