RE: Milanezi s Balkana - Maji_TZ - 05-19-2013
Hvala za linkove...
Tekma je bila dosadna i negledljiva...x je nekako bio najrealniji u talijanskom stilu...ustvari samo kad Saponara ima loptu moze se viditi koja lijepa stvar, neki dribling i slicno...
Mali ima tehniku na zavidnom nivou...krece se slicno Kaki...znaci ljevo-naprjed-desno...stvarno ga ima na sve strane...i svidja mi se jer pokusava stalno da proigra suigrace...
Sto se tice Boatenga...nesto mi je to sumnjivo..on je totalno nezadovoljan svojom sezonom i pozicijom koju igra...sutra na desnom krilu bi mogo ili Binho ili Mario a Pazzo u sredini...btw Mario je kreno na Twittat...glavna vijest na netu....
Niko nije spomenu odlazak Beckhama...Ciao Becks#32 !!!
Slucajno preko grupe na FB navijaca Milana naletim na ovu sliku...OBRATITE PAZNJU NA PHARAONOVU SAKU...VOLI SE MALI IZGLDA POTUCI :S....ONDA OBRATITE PAZNJU NA SOFERA...PRAVI SOGER GANGSTERA...I ZADNJA NAJVAZNIJA STVAR...MENI SE CINI, TJ UVJEREN SAM DA STOJI PISTOLJ KOD MJENJACA....
RE: Milanezi s Balkana - Red and black fan - 05-19-2013
Ne mora mu to biti od pesničenja već on nekog pada na primer. A ovaj mu je verovatno telohranitelj pa ima pištolj kod sebe za svaki slučaj, vidiš da Šaravi daje autograme.
RE: Milanezi s Balkana - dejo - 05-19-2013
Danas kad gazda pokaže svoju intuiciju i dobijemo Seedorfa za trenera ubit ću bocu šljivovicu od tuge jer moj voljeni klub ide prema ponoru.
Ako već treba novi trener (a ne treba) onda me zanimaju sljedeća imena:
Roberto Mancini- osvojio je trofej u svakoj ekipi koju je vodio i za mene on je dosta podcjenjen trener, Englezi su ga dosta izjebali ove sezone
Vincenzo Montella-sviđa mi se što je napravio sa Fiorentinom
Marco Van Basten-jedini stranac kojem bih povjerio Milanovu klupu zbog karizme i ugleda koji ima u Milanu
Fabio Capello-to se ne mora objašnjavati
Od svih ovih prvo bih uzeo Montellu
RE: Milanezi s Balkana - mrki - 05-19-2013
Stvarno ne volim Allegria ali Seedorf čak nije niti trener! Naravno teško je unaprijed išta reći ali NIJE NITI TRENER još... Pa barem Billy, ali za njega kažu da je čvrsta ruka kao što je uvijek i bio u svlačionici i Milanellu i da ga Galliani nije htio! (nije čudno...)
Ako danas ne napadnemo ja ću dobiti slom živaca. Uopće nam ne treba Binho. Nadam se da će MArio desno a Pazzini u sredinu. Mario dobro igra i malo iz vana itd.
Boa je došao do najvišeg mogućeg stupnja prese...nja. Nikad mu nisu trebali dati br. 10.
Kakav je Jorginho bio jučer? Inače Sassuolo i Verona ulaze u serie a. Drago mi je zbog Sassuola jer njihov predsjednik je simpatizer Milana (berlusconia) i veliki mrzitelj Intera A i tamo igra po meni najbolji igrač uz Saponaru u serie b, Berardi 
RE: Milanezi s Balkana - trinexx21 - 05-19-2013
Dan D večeras
Beckham respect
RE: Milanezi s Balkana - Tiziano Crudelli - 05-19-2013
Navodno Seedorf već spakirao kofere da dođe na noge Berluconiu.. :////////////
RE: Milanezi s Balkana - maharaja - 05-19-2013
Lose je to sa Sedorfom. Mnogo lose. Treneri bi trebalo da uce zanat na manjim ekipama. Ili ce kod nas Tasoti sve da radi, a ovaj da dupeta
RE: Milanezi s Balkana - kalla1899 - 05-19-2013
(05-18-2013, 04:22 PM)kakabanja Wrote: Ja se nadam da će Alegri i slijedece godine voditi Milan. Ako ne on onda Anceloti, Kapelo ili Saki.
Veca je vjerojatnost da cemo dovesti neymara falcaa messija i ronalda skupa nego da ce neko od te trojice voditi milan
RE: Milanezi s Balkana - Maji_TZ - 05-19-2013
Mediaset: Allegri bez obzira na rezultat utakmice protiv Siene potpisuje za Romu,a zamjeniti će ga Seedorf! :S
RE: Milanezi s Balkana - MEMO - 05-19-2013
Mozda Seedorf napravi s Milanom ono sto je Guardiola s Barcelonom a onda svi pregrizite jezik. Hahahhahahaa...
|