RE: Milanezi s Balkana - kalla1899 - 03-14-2013
(03-14-2013, 02:49 PM)Tiziano Crudelli Wrote: (03-14-2013, 01:50 PM)kalla1899 Wrote: Izgleda da je nekim nasim igracima bilo vaznije izmjeniti dres sa messijem nego pruziti zadovoljavajucu partiju...
Nije mi jasno kako imas zelju traziti njegov dres nakon potopa....
Sad tupko pljuje i po SES-u HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !! Mati mila koji lik pa dečko moj ti si u prošlom životu bio onaj Mrgud iz Štrumfova, daj chill out loše je to za zdravlje... CCCCC kakva pojava od persone :/
Pogledam ti avatar i vidim ko si.....glupko
Tvoje misljenje mi jako puno znaci.... lol
Izgubimo 4-0....unakaze nas...ma to je preslaba rijec...i faraonu prva stvar odma na travnjaku(da je to ucinio u svlacionici rijec ne bi rekao) ocajnicki trazi dres od messija....jebo te messi da te jebo....sramota
To samo dokazuje da ga boli ona stvar za rezultat.(placu ce dobiti...prosli ili ne prosli barcu)...prvo na pameti nakon masakra....ej idem uhvatit messija...popusit mu onu stvar ako treba da mi da svoj dres....ma mrs u egipat nazad....
RE: Milanezi s Balkana - MEMO - 03-14-2013
Kru te mazo Kalla koji je tebi? Da mozda nisi pomislio da SES cijeni Messija kao igraca i da mu je mozda idol pa hoce dres? Vecina igraca bi nakon ovoga utekla u svlacionicu, ne bi se ni pozdravili s njim a SES je pokazao koliki je covjek pa je igracu koji ga je izbacio iz Lige prvaka odao postovanje. Covjece ocu i ja original dres od Messija. Kako ti sve krivo shvacas. I to SES-a. Naseg ponajboljeg igraca ove sezone. Ma da je bilo koji. Ja te stvarno ne mogu skontati. Zasto? Koji je tvoj problem?
RE: Milanezi s Balkana - Tiziano Crudelli - 03-14-2013
(03-14-2013, 09:42 PM)MEMO Wrote: Kru te mazo Kalla koji je tebi? Da mozda nisi pomislio da SES cijeni Messija kao igraca i da mu je mozda idol pa hoce dres? Vecina igraca bi nakon ovoga utekla u svlacionicu, ne bi se ni pozdravili s njim a SES je pokazao koliki je covjek pa je igracu koji ga je izbacio iz Lige prvaka odao postovanje. Covjece ocu i ja original dres od Messija. Kako ti sve krivo shvacas. I to SES-a. Naseg ponajboljeg igraca ove sezone. Ma da je bilo koji. Ja te stvarno ne mogu skontati. Zasto? Koji je tvoj problem?
Ma klinac puko ko kokica !! Pusti ga nek se guši u svojim govnima u pm viš pun mi je k**** ovakvih ljudi čitam ovaj forum samo engleski podforum ljudi sasvim normalni ok ali ovi naši su pretjerali..
RE: Milanezi s Balkana - Red and black fan - 03-14-2013
Jednog Šaravog koji je sa 20 godina vukao klub sa dna u prvoj polovini sezone i jeste jedan od najboljih naših igrača, koji ko zna koliko pretrči tokom utakmice i svojim ponašanjem i trudom može biti samo uzor, na njega si našao da iskališ bes zbog poraza?
Vidi mu se na licu koliko mu je teško zbog poraza kada prilazi Mesiju, nije se kezio kako to puno igrača radi posle utakmice već mu kao što reče Memo odao poštovanje, ali eto zašto da se i on ne izvredja?
RE: Milanezi s Balkana - DUCO - 03-14-2013
merda su spasli sezonu i mogu i do kraja da vuce kup uefa ... ali ipak e to nihovo takmicenje i branice naslov sledece sozonu ako osvoe
RE: Milanezi s Balkana - maharaja - 03-14-2013
(03-14-2013, 01:50 PM)kalla1899 Wrote: Izgleda da je nekim nasim igracima bilo vaznije izmjeniti dres sa messijem nego pruziti zadovoljavajucu partiju...
Nije mi jasno kako imas zelju traziti njegov dres nakon potopa....
Suvise si mlad da bi bio tako cinican.
Shvatas da je Saravi mladji od svih nas ovde i da je normalno traziti dres od NAJBOLJEG na svetu? U stvari ko zna koliko puta za redom najbolji na svetu!
I ja bih uzeo dres od Mesija. Naravno, posle bih ga oprao na 90 stepeni sa predpranjem. Ali Mesi je Mesi!
RE: Milanezi s Balkana - Red and black fan - 03-15-2013
Malaga - Borusija Dortmund
Real Madrid - Galatasaraj
Pari Sen Žermen - Barselona
Bajern - Juventus
Solidan žreb, 3 meča u kojima se znaju favoriti ali u lš kad tad mora biti iznenadjenja.
4. meč najneizvesniji, mogao bi Juve daleko ali mora imati Bajern malu prednost zbog odlične sezone.
Mogli smo izvući lakšeg protivnika da smo otišli dalje, ali eto...
RE: Milanezi s Balkana - ensar7 - 03-15-2013
I naravno real i barca dobiju najlakse protivnike i mogu se tek u finalu nac. Sjajno. I onda mi neko kaze da Uefa ovo ne stima hahahahahaha
Ma ovu mafiu treba bojkotovat. Pa jesam vam rekao da ce ih razdvojit? Jesam vam pisao da ce Barca dobit psg ako prodje nas? Vidis da je istina
Sramota
Navijam svim srcem da ispadnu i Barca i Real. Jebo vam el clasico mater svima vama u Nyonu
Pardon. Moja greska. Polufinala ce bit izvucena 12.04. Extra. Znaci ipak ppstoji mogucnost da el clasico bude ranije
RE: Milanezi s Balkana - Rosson3r - 03-16-2013
Da li neko zna gdje mogu naci link za primaveru?
RE: Milanezi s Balkana - DUCO - 03-16-2013
Sta potocno za primaveru
|