RE: Milanezi s Balkana - huss - 06-13-2012
Jedino rjesenje za Milan je uspjesan atentat na Berlusconia Mislim da ce ova Barbara mnogo bolje vodit klub nakon njegove smrti. Mediji pisu kako se zakuhalo u porodici upravo zbog toga sto se ona suprostavila prodaji Silve.
RE: Milanezi s Balkana - dejo - 06-13-2012
Berlusconi potvrdio. Thiago Silva ide u PSG za 46 milijuna eura
RE: Milanezi s Balkana - Red and black fan - 06-13-2012
Eto, prodajemo najbolje igrače kada dostignu najvišu cenu, kao neki nižerazredni klub. A uz to, govna će od tih 50 miliona potrošiti malu cifru na dovodjenje igrača, i to opet nekih raspada i kojima ističe ugovor, a ostalo da pokriju dug za koji su sami krivi. Još Ibra i Kasano govore kako će razmisliti da li ostaju u klubu posle ovakvog poteza. Jebem ti sve, pa bez Silve na kraju sezone se videlo koliko (ne) možemo, još su i ova dvojica u dilemi. Šta li nas očekuje sledeće sezone tek, ako ovi ne dovedu prava pojačanja, a ne miriše mi da će se to desiti. Neće nam nazad biti ni Neste ni Silve, na šta će to ličiti.
Što se tiče Silve, verujem da se on ovde mnogo ne pita. Jedino mi je žao njega kao fudbalera što će sada, već verovatno, otići u PSG i teško uzeti neku veću titulu, mada ko zna, kupe šejci još par igrača svetske klase, uigraju i voila. Serem ti se na takav fudbal.
RE: Milanezi s Balkana - trinexx21 - 06-13-2012
ja se slažem sa ovim šta je milanista mostar citirao.
i koliko ja znam, berlu je rekao da on ne može spriječiti odlazak thiaga, i da mu je ponuđeno 46 mil, još nije ništa potvrđeno, mada je nemoguće da nakon ovoliko članaka sve na kraju završi kao novinarska patka
RE: Milanezi s Balkana - huss - 06-13-2012
Ocekivo sam ovako nesto, da prodaju Silvu i zadrze Ibrahimovica. Sve je licilo na onaj odlazak Kake, prvo negiranje, izjave kako je on nezamjenjiv i simbol Milana...bla bla i na kraju kad se povisi cijena do maksimuma onda prodaja. Eto to je obrazac po kojem radi Galiani, tako da ubuduce znamo na kraju sezone ko ce biti prodan. Onaj koga prozovu nezamjenjivim simbolom Milana taj leti sigurno Iako je ovo los potez, ipak kada bi doveli barem 2 dobra igraca za te pare...ali nazalost svi smo svjesni da od tog nema nista. Dolaze Rigoni i Acerbi i sa njima cemo se borit protiv Juvea koji je pokupovo sve sto je vrijedilo u Italiji.
RE: Milanezi s Balkana - MEMO - 06-13-2012
(06-13-2012, 02:36 PM)huss Wrote: Ocekivo sam ovako nesto, da prodaju Silvu i zadrze Ibrahimovica. Sve je licilo na onaj odlazak Kake, prvo negiranje, izjave kako je on nezamjenjiv i simbol Milana...bla bla i na kraju kad se povisi cijena do maksimuma onda prodaja. Eto to je obrazac po kojem radi Galiani, tako da ubuduce znamo na kraju sezone ko ce biti prodan. Onaj koga prozovu nezamjenjivim simbolom Milana taj leti sigurno Iako je ovo los potez, ipak kada bi doveli barem 2 dobra igraca za te pare...ali nazalost svi smo svjesni da od tog nema nista. Dolaze Rigoni i Acerbi i sa njima cemo se borit protiv Juvea koji je pokupovo sve sto je vrijedilo u Italiji.
To je to.
RE: Milanezi s Balkana - DUCO - 06-13-2012
A gde je sad nas grande aleantpre nes da gugne oko sve ovo sta se desava.
RE: Milanezi s Balkana - trinexx21 - 06-13-2012
PSG director Leonardo has put the brakes on their €47m swoop for Milan star Thiago Silva by stating “we might give up on the signing.”
Adriano Galliani has been in Paris for two days discussing the potential move for their Brazilian centre-back, but flew back to Milan this afternoon and refused to speak to journalists.
“We are continuing to talk with Galliani,” Leonardo told La Gazzetta dello Sport.
“The negotiations are still open, but this situation should not go on for a long time.
“There are still many things to whittle down, many aspects to work out and at this stage I can say we might give up on the signing of Thiago Silva.”
The statement comes at the same time as French newspaper Le Parisien claims Milan President Silvio Berlusconi told them “I can’t not sell Thiago Silva for that sum.”
However, other sources claim Berlusconi has changed his mind and will veto the transfer.
RE: Milanezi s Balkana - Red and black fan - 06-13-2012
'de si našo baš na engleskom tu vest http://www.acmilan-serbia.com/2012/06/leonardo-mozda-odustanemo-od-silve.html
Stalno se menjaju informacije, sad nam možda i ostaje Silva, nadam se...
RE: Milanezi s Balkana - dejo - 06-14-2012
Milan je kao meksička sapunica..Thiago Silva ostaje u Milanu....bar do iduće "nemoralne ponude"
|