RE: Milanezi s Balkana - maharaja - 05-02-2012
Nemam zivce da gledam. Pratim samo livescore, pa sta bude...
RE: Milanezi s Balkana - ensar7 - 05-02-2012
Fiorentina nas nabije na San Siru, a na Franchiu puse vec 0:2 od predzadnje Novare hahahahaha
uzasno...
i vi bi ste ovog panchinu di merdu i slijedece godine? Pa sad mu igra de Sicglio. Sad kad mu vise nisu vazni bodovi. Nazalost mali ne moze da se snadje u ovom "Boze sacuvaj" sistemu, gdje vise ne znas ni ko pije ni ko placa. Mali se pokusava otrkit da dobije ulazne pasove, al nije to taj sistem. To fino funkcionise, u Arsenalu, Chelseau, Bayernu, Manchesteru, Realu, a u Barceloni je dozivilo vrhunac,... al kod nas nazalost ima neka posabna taktika naseg strucnjaka, gdje se cak i Boban za stolicom Sky-a gubi i pita pa sta ovaj izvodi... PA mi ne da izigramo protivnika, vec i sami svoje igrace hahahha
zalosno. I opet vas pitam: Vi bi ste ovog idiota (oprosti al ne znam drugu rijec za konja koji mi je unistio zadnje dvije godine), da mu date jos jedan pokusaj? Pa onda nije ni cudo sto vam je Carletto izdrzao onolike godine. Svake nove godine ste mu davali novu sansu hahahaha
RE: Milanezi s Balkana - trinexx21 - 05-02-2012
Lecce crveni karton ali barem je Parma preokrenula, sljedeće kolo mi život znači!
RE: Milanezi s Balkana - Red and black fan - 05-02-2012
Tako je bre!
A baš sam zamislio ovaj scenario kad se Bufon tako zajebavao i 10 minuta ranije. Ima nade.
RE: Milanezi s Balkana - kalla1899 - 05-02-2012
sad sam pogotovo ljut zbog gubitka bodova protiv bologne i viola.......
boli me kurac za naslov....zelim samo da uzmemo interu LP u nedjelju....i nista me drugo ne zanima....nista vise...samo da padne inter...........
RE: Milanezi s Balkana - Red and black fan - 05-02-2012
Koji cirkus http://www.youtube.com/watch?v=nqL668z9gk8&feature=player_embedded
RE: Milanezi s Balkana - huss - 05-02-2012
E tako majku mu jbm heheh izvinjavam se na psovci, ali nekako mi se nakupilo zbog svih nepravdi koje su nas pratile. Ovo ce bit odlicna stvar ako dobijemo Inter, a i Juve sad ima da se unervozi ko mi kad su oni nama prisli na bod. Iako realno igraju protiv ekipa koje su vec obezbjedile opstanak, ali nikad se ne zna...treba igrat do kraja i ako kojim slucajem 13. maja uzmemo scudeto to ce mi biti najdrazi trofej milana koji smo ikad osvojili.
RE: Milanezi s Balkana - ktm rossonero(alberto) - 05-02-2012
ja mislim da Cagliari nije osigurao opstanak...
Juve sa igracem vise 40 minuta i prima go od Lecea..Sramota ako oni budu prvaci...
RE: Milanezi s Balkana - huss - 05-02-2012
Ma svejedno, igra se u Trstu gdje ce Juve imat podrsku ko da je na domacem terenu. Mada, nama je bitno da dobijemo Inter, a tamo ako se sta desi to je onda ludnica...
RE: Milanezi s Balkana - dejo - 05-02-2012
FORZA MILAN!!!!
jebi se Conte!!!
|