RE: Milanezi s Balkana - huss - 03-17-2012
Parma je bila jeben protivnik veceras, treba im se cestitat na hrabroj igri, ali prvenstva i dobijaju ekipe koje ovakve utakmice rutinirano dobiju...mislim da ns vise niko ne moze zaustavit na putu do titule, iako je ostalo jos puno da se igra ) ali dobar je osjecaj kad se cuje sa tribina siamo noiii, siamo noiii i campioni dell'Italia siamo noiiiii...
RE: Milanezi s Balkana - kalla1899 - 03-17-2012
nema komentara..naravno...da nismo dobili bilo bi vec 15 postova....
RE: Milanezi s Balkana - MEMO - 03-17-2012
(03-17-2012, 08:13 PM)kalla1899 Wrote: nema komentara..naravno...da nismo dobili bilo bi vec 15 postova....
Kako ce i biti komentara kad nas ima mozda deset koji ovdje redovito pisu. Sramota je da nas nema vise. Kad pogledam druge forume to je abnormalno. Evo primjer, utakmica Milan-Juventus je na njihovom juvebalkan forumu imala 656 komentara. Strasno. Ispada da nas ima najmanje i daje ovo najslabiji forum. Mozda da se zovemo Milanbalkan bilo bi lakse nasim navijacima da nas nadju. ))
RE: Milanezi s Balkana - kalla1899 - 03-17-2012
Milan patron Silvio Berlusconi is at the Tardini for his first away game since 2007....
zasto moderator malo ne promovira i razglasi forum?
RE: Milanezi s Balkana - ktm rossonero(alberto) - 03-17-2012
Jebeni juve i sudije...sranje...
Jedan odgovor za forum..Dok nije bilo psovki,uvreda i totaalnih gluposti koje neki pisi na forumu je bilo puno vise komentara i puno vise raje,sad se na prste mogu izbrojati stari clanovi foruma koji su tu..zao mi je sto je tako...
Forza milan..
P.S.Utakmicu nisam gledao tako dok pregledam snimak onda cu da komentarisem..
RE: Milanezi s Balkana - DUCO - 03-17-2012
sta da ima komentari. ovo e postalo klasika jaka odbrana cekamo kontru dodaj na ibra to e toooo......
zambrota nismo ga videli niti jedan izlet u ofanzivfi, abiati se izvlecio kod onog kiksa , bonera e za pohvalu boli od prethodnu utaknicu dobio vise na stabilnost , silva dobio vozdusni duele, annto e nes probao da probie po boku ali nista od toga ostace misterija kako taiwo nie uspeo kod nas, noce dobar ali mora da igra po grubo mora da startue ma makar dobio zuti. ambro stabilno MUNTARI KATASTROFA nie jedan pas dodao , sharafi ako na 50 50 nek ga vrate nazad , urby kako e samo profurao zicer trebalo e samo plasirati , ibor nekako kako nie mu se igralo puno i na par puta sebican.
alegri ocena za utaknicu nula : imali smo 0 2 pa pusti tog pipo rino aqvilani jos od 60 i kapu na strani
i aqvilani e trebao da igra is pocetka nismo imali nikakva kreativnost u vezi.
juventus e konacno kluknuo 0 5 firanza sa manje igraca od 22'
sad refres na ekipu svi od prve postave van mora da odmore malo.
p.s. seedorf e igrao za primavera
sta je problem sa jovetic pa li se nesto ozledio, imam ga u sastav na fantazy manager ??
RE: Milanezi s Balkana - mrki - 03-18-2012
Juve ih je ubio Jebiga...
A ovi naši ako se ne počnu oporavljati od tih ozljeda... Valjda cemo protiv Rome imati par igrača više.
Svi su bili više manje standardni. S tim da Zambrotta ne moze pretrcati centar, da je Aquilani UZASNO SPOR i TROMA SADA, i da je Muntari bio UZASAN uglavnom.
Nocerino mi je bolji lijevo nego desno.
I atko, jos jednu tekmu dobismo sa ovom drugom mamčadi... Ibra je danas mogao zabiti 3 komada da je imao samo malo vise koncentracije ali nema veze.
sve ok, idemo u torino i mislim da necemo uspjeti tamo ali nije ni bitno jer je nama cilj20.scudetto u slj sezoni!
RE: Milanezi s Balkana - dejo - 03-18-2012
Svaka čast dečkima na pobjedi, ja nisam gledao utakmicu nažalost, ali 0-2 u Parmi sa svim tim povredama je izvrstan rezultat. Jbg nije se moglo očekivati da Juve nakon toliko prosipanja bodova još jednom prospe bodove, ali bit će prilike već iduće kolo kada idu na noge interu. Tu barem neka bude nekakva korist od Merdazzura...
Drago mi je vidjeti Emanuelsonovo ime na listi strijelaca
Evo sada sam gledao malo highlightse i vidio sam sjajan gol Emanuelsona i jedan njegov epski promašaj gol je bio lijep svaka čast...
RE: Milanezi s Balkana - Tiziano Crudelli - 03-18-2012
(03-18-2012, 12:00 AM)mrki Wrote: Juve ih je ubio Jebiga...
A ovi naši ako se ne počnu oporavljati od tih ozljeda... Valjda cemo protiv Rome imati par igrača više.
Svi su bili više manje standardni. S tim da Zambrotta ne moze pretrcati centar, da je Aquilani UZASNO SPOR i TROMA SADA, i da je Muntari bio UZASAN uglavnom.
Nocerino mi je bolji lijevo nego desno.
I atko, jos jednu tekmu dobismo sa ovom drugom mamčadi... Ibra je danas mogao zabiti 3 komada da je imao samo malo vise koncentracije ali nema veze.
sve ok, idemo u torino i mislim da necemo uspjeti tamo ali nije ni bitno jer je nama cilj20.scudetto u slj sezoni!
Problem kod Aquilania je da se nakon one pauze zbog ozljede udebljao par kila, što se moglo vidjeti i na stomaku kada je ulazio protiv Arsenala.. Mislim da će on protiv Barcelone biti starter.
Dosta je igrača ušlo nervozno u tekmu posljedica je opet ponavljam ždrijeb LP-a. Ali nema veze igrači su svjesni šta je pred njima..
Berlusconi na gostujućoj tekmi nakon X godina, mislim da nije to puka slucajnost.
RE: Milanezi s Balkana - kalla1899 - 03-19-2012
-19  
|