RE: Milanezi s Balkana - Spaha - 01-15-2012
a šta to fali Massimilianu Alegriju ? šta fali Seedofru ?.....vi da ste menadžeri, bili bi tamo umjesto Alegrija...nego ovdje drkate kurac, šta će na ovoj šta će na onoj, kao da pratite i trening, pa vidite kako je ko u formi...cc, žalosno
loše smo igrali i šta sad...dobro je opet, minus 1 za junetom....znači mi kad popravimo igru, otcjepićemo se na vrhu--jer i s ovako lošom igrom, mi smo 2plasirani, sa bodom zaostatka.....
forza milan
RE: Milanezi s Balkana - DUCO - 01-15-2012
u maju cemo jebati cigane cigane CIGANEEEEE
out of topic danas derbi za mene e bio u drugom planu poceo e euro u rukomet
p.s. alegri mu fale to sto kasne sa izmene ali nie bitno osvoicemo mi lagano naslov ne brinete za to )
RE: Milanezi s Balkana - MEMO - 01-15-2012
Ma bravo pojedincima koji se ne sekiraju, tako treba. Da, izgubili smo ali nije propast svijeta. I dalje smo 5bod ispred Intera i Juventus je kiksao i dalje ovisimo sami o sebi.
Mislim da smo odigrali bolje od njih ali nismo bili konkretni u napadu, bili smo slampavi skroz. Ibra je bio predobro cuvan da bi nesto napravio, ali Pato koji je imao prostora je uprskao 80% lopti koje je dobio. Al stvarno ljudi, on ne zasluzuje igrati od prve minute. Imam feeling da je veceras igrao samo zato jer je neki dan potvrdio vjernost klubu i jer kako on kaze ginut ce za ovaj dres. Al sta to vrijedi kad on ne zna igrat napadaca, on uopce nema mozga. Sutevi mi idu na tribine, onda u 21min kad je Ibra primio loptu i dao mu i onda otvorio prostor gdje je Pato samo trebao gurnut loptu, a on ode u desno i izgubi loptu. Ma bezze, glup je totalno, uopce nema smisla za igru. Ustopa svaku trecu loptu kak spada, ma komedija, ne znam zasto uopce trosim rijeci na njega. Moze se on truditi koliko god al djaba je kad nema koristi. I Antonini je se trudio pa svejedno, niko ga ne voli vidjet kako igra. Heh.
I jos jedna stvar, ne mogu vjerovat da nitko nije komentirao Abateovo ponasanje nakon pogreske. Tko god pogleda usporenu snimku vidjet ce da je Abate stigao Milita i bio mu dovoljno blizu da uklize i sprijeci sut, ili bi bio blok ili bi Milito napravio laznjak, al to znaci da gol vjerovatno ne bi primili. Pa mene sad cisto zanima zasto? Pa imao ga je, sprintao je da ispravi svoj kiks i on onako mrtvo hladno pogledom isprati Milita i ovaj zabi gol. E to mi je najvise zao. Daj uklizi i odnesi tu loptu a ne samo gledat i nadat se da Abbiati obrani.
Seedorfa ne vrijedi uvodit kao rezervu, nema smisla. Samo nam kontre pravi. Ostali zadovoljavajuce. Ali meni se Emanuelson svidio, gubio je loptu ali je pokazao da zna s njom, cak nam je igru vodio i lijepo odigravao, zato smatram da je Allegri kriv sto mu nije vise sansi davao jer dobar je to igrac. Samo je potrebno da igra i onda kad se psihicki oslobodi onda je to prava stvar.
I jos uvijek sam uvjeren da osvajamo prvenstvo.
RE: Milanezi s Balkana - trinexx21 - 01-16-2012
[I jos uvijek sam uvjeren da osvajamo prvenstvo.]
također
RE: Milanezi s Balkana - ktm rossonero(alberto) - 01-16-2012
JAdan derbi...Kako god okrenes....
RE: Milanezi s Balkana - ktm rossonero(alberto) - 01-16-2012
prespavana noc.....bili smo malo bolji,ali nije bilo srece....binho opet sa 3 metra nemoze zabit...
RE: Milanezi s Balkana - kalla1899 - 01-16-2012
kakav smak svijeta.....mogli smo intera sahraniti ali jbg....da je usla bommelova bomba....
bolje smo stajali na terenu prije gola nego poslije gola....i to me raduje...imali smo neku igru....oni su cekali i docekali kontru...
nista...idemo dalje...ovisimo o sebi....doma igramo protiv juvea i rome i onda inter....
nastavit pobjedjivati "male utakmice" i probat se pojacati jer jucer se vidilo da seedorf i zambrotta nisu za ovu razinu nogometa vise....
ovo je abateu drugi derbi u 3 godine da je iskljucivi krivac za poraz....imam osjecaj da je nestabilan u glavi....
protiv arsenala ce bit drukcije jer su oni drukciji tip protivnika od intera....ali o njima vise za mjesec dana....
RE: Milanezi s Balkana - MIRZA - 01-16-2012
Prati li neko dešavanja na curvi sud, zanima me kakva je sada situacija, koja grupacija ima nadmoć i to, nisam dugo ništa pratio oko toga, ali kako uspijevam vidjeti desničari su??
RE: Milanezi s Balkana - DUCO - 01-17-2012
(01-16-2012, 11:17 PM)MIRZA Wrote: Prati li neko dešavanja na curvi sud, zanima me kakva je sada situacija, koja grupacija ima nadmoć i to, nisam dugo ništa pratio oko toga, ali kako uspijevam vidjeti desničari su??
za to pitaj sale on ce ti sve objasniti.
mercato ! navodno smo kraci u vezi aqva van jedan mjesec flamini out rino out, merkel se vraca ova nedela i stize mezbah iz leece znaci ak doce ovaj mezbah proglasicemo oficialno taye taiwo sa 'mrtvog' ahhh alegri koi si samo klovn.
sad malo za derbi : kako to da emanuelson koj nikad nie igrao iza napadaca a nie ni bio ni blizu do prvi 11 kod nas od jednom se nadze kao glavni organizator kako ???
RE: Milanezi s Balkana - mrki - 01-17-2012
Porazi: Napoli, Inter, Juve, Barca.... i jedan X sa barcom, Laziom i Udinama.
To su naši bitniji rezultati ove godine. Što govori kolika je naša taktička moć i prava snaga ekipe. A ti je, vrlo umjerena i ograničena.
Kada igramo sa ozbiljnom ekipom gdje Ibra ne moze preći 5 igraca, mi se pogubimo.
Emanuelsona na 10-ki necu ni komentirati. Mogao je slobodno staviti tamo Robinha od početka, barem bi dobili na pasu ako nista.
Raduje me Shaarawy, ponovno pokazuje da je klasa talent.
|