RE: Milanezi s Balkana - Red and black fan - 09-01-2019
Svako vidi da Krunić treba da bude u prvoj postavi ? 
I meni je žao što mi deluje da od Pakete nećemo ni delić talenta iskoristiti.
RE: Milanezi s Balkana - mrki - 09-01-2019
Rebic
RE: Milanezi s Balkana - Sampinjon - 09-01-2019
Izgleda da dolazi neki Tajson iz Sahtjora...
RE: Milanezi s Balkana - ensar7 - 09-01-2019
tresla se gora, rodio se miš...
od silni imena kao pojacanja, mi doveli Rebića. ovo je nesto ala Matri iz Juventusa. sjajan posao uprave, Boban je uzeo lijepu kovertu i svi zadovoljni. Ch Liga ove sezone piši vec propalo. zalosno.
RE: Milanezi s Balkana - Maji_TZ - 09-02-2019
Sve po starom...ne dolaze ciljani i dugo zeljeni igraci nego neka rezerva, koja se pojavi u dan dva...nakon Rebica, do veceras bi mogao doci i Taison *31 god
To su ti igraci do 25 god, pa na kraju daj sta das ...
RE: Milanezi s Balkana - ensar7 - 09-02-2019
25 miliona za starudiju od 31 godine, a mi ne mozemo prodati igrace od 24 godine. a sva ta starudija koja je dosla, bika je u penzionom domu Milan do isteka ugovora. Ma uprava nam je sramota. kakav maldini boban, to sve treba otjerat i dovest nekog ko ovaj klub shvata kao propali klub koji je pao k*rcu za uši, i da prestanemo vise o sanjarenju veliki igraca. pa te 25 mil bokje dovest neke mlade iz Brazila i Afrike, ili stavit ih sa strane, nego sad ih bacat i dovest novog Bigliu.
zalosno, al svaka cast Interu sta su uspijeli. momci su u Ch Ligi i imaju stabilnu ekipu, ami smo iz godine u godinu sve veci i veci ološ. ne shvatam koje budale uopce idu na onaj San Siro da gledaju ove kretene. Ja kao i prosli godina, opet cu provest godinu u postu, be pada mi na pamet da dam ni 10€ za Milan.
jebote, 25 miliona za tarabu od 31 godine, pa mi pravimo biznise za ostale klubove. bravo Milan, al imate cilj, woooow.
samo da napomen da protiv Brescie Paqueta na poziciji trequartiste je u oni malo minuta napravio vise cuda nego ijedan drugi igrac kroz cijele pripreme. toliko o "znanju" Giampaola i njegovoj teoriji. jebao ga Suso i Castilejo
RE: Milanezi s Balkana - Sampinjon - 09-02-2019
Jbga ,stigli talibani
RE: Milanezi s Balkana - Maji_TZ - 09-02-2019
To je to, nista od Taisona, hvala Bogu ...
Meni se cini vise da su pazili kod dovodjenja igraca da ima manje od 25 god, nego na kvalitet ...
Dosta upitnika oko pojedinih prinova, po meni ni jedno nije pojacanje (osim mozda Bennacera) ...
Ali odlasci eh to je posebna prica, uspjeli su nekako samo da posude dva igraca i prodaju najmladjeg ...
Rekao sam na pocetku ljeta da ih necu kritikovat, ali ovo je cista jedinica...ovo je u rangu Galliania kad Berlu nije htio da ulozi ni 20 miliona, pa smo dovodili Meneza posudjivali Matria i druge vratolomije...cak i gore od Fassonea i Mirabellia ...
RE: Milanezi s Balkana - Rosson3r - 09-02-2019
(09-02-2019, 08:44 PM)Maji_TZ Wrote: To je to, nista od Taisona, hvala Bogu ...
Meni se cini vise da su pazili kod dovodjenja igraca da ima manje od 25 god, nego na kvalitet ...
Dosta upitnika oko pojedinih prinova, po meni ni jedno nije pojacanje (osim mozda Bennacera) ...
Ali odlasci eh to je posebna prica, uspjeli su nekako samo da posude dva igraca ...
Rekao sam na pocetku ljeta da ih necu kritikovat, ali ovo je cista jedinica...ovo je u rangu Galliania kad Berlu nije htio da ulozi ni 20 miliona, pa smo dovodili Meneza posudjivali Matria i druge vratolomije...cak i gore od Fassonea i Mirabellia ...
Maji_TZ to ti Thea ne smatras pojacanjem???
RE: Milanezi s Balkana - Maji_TZ - 09-03-2019
(09-02-2019, 10:34 PM)Rosson3r Wrote: Maji_TZ to ti Thea ne smatras pojacanjem???
Pa gledao sam ga nekih 60 min...dosao je iz Reala kao 3-4 lijevi bek ..vise je lutao po pozajmnicama...ne smatram ga pojacanjem, nego prinovom koja teba da pokaze/dokaze da li je kalibar za Milan...
Bori se na poziciji sa najvecim anti full back-om u istoriji Milana...prvo nek skine presporog i neofanzivnog RR...a da ti ne govorim da smo za njega koji je bio po pozajmnicama iskesirali 20 miliona...ja ga jedva cekam u prvi 11 da se pokaze kao pojacanje...
|