RE: Milanezi s Balkana - Rosson3r - 09-28-2017
ensare taktika 3-5-2 je taktika kad napadamo u trenutcima kadnae branimo to treba preci u 5-3-2 i to je problem kad se branimo.. sto bi znacilo visak igeqcnu vezi i visak igrqc nazad u slucaju kad se branimo... ali kod nas to izgleda svak radi sta hoce kretor igre bonuci i sve je jasno...
RE: Milanezi s Balkana - DrDejan - 09-29-2017
(09-28-2017, 10:16 PM)huss Wrote: ... Bonuci dodaje vertikalnu loptu Cahanoglu (on je sam nema niko blizu njegovih ledja) i on po automatizmu vraca loptu Bonuciu, Bonuci mu opet dodaje istu loptu (ista situacija niko iza njegovih lejda) a on ponovo automatski vraca loptu uopste se ne osvrce iza sebe i da krene prema naprijed. Mislim da ova situacija oslikava 90% akcija naseg veznog reda kako ove sezone tkao i prethodnih. I sta onda mozes ocekivati? ...
RE: Milanezi s Balkana - Sampinjon - 09-29-2017
Daj bre neka neko protera ovo govedo iz kluba ,tacno nema granice koliko je jadan i nesposoban i koliko lose mogu stvari da izgledaju na terenu dok je on trener... Ovo sto je sinoc vidjeno nije vidjano ni pod Brukijem...
RE: Milanezi s Balkana - Papanešto - 09-29-2017
Ono je bila sramota. Momentalni otkaz trenerskoj prevari Montelli i dovođenje nekog talentiranog trenera. Ne želim don Carla. Svaka njemu čast al nogomet se minja, a treneri ostaju isti.
RE: Milanezi s Balkana - Sampinjon - 09-29-2017
Evo kaze Montela - Anceloti moze da dodje da mi bude pomocnik u Milanu.
RE: Milanezi s Balkana - Papanešto - 09-29-2017
(09-29-2017, 05:02 PM)Sampinjon Wrote: Evo kaze Montela - Anceloti moze da dodje da mi bude pomocnik u Milanu.
Evo i ja na to naletia. Bože budale
RE: Milanezi s Balkana - Red and black fan - 09-29-2017
Protiv Rijeke nije bilo želje da se igra... Rekli ste oko taktike i ostalog ali ljudi oni su od 60 minuta hteli da se utakmica završi istog momenta i odradjivali posao. A tako nešto i bolji tim od našeg ne sme da priušti. I nema izgovora za Bonućija i Romanjolija za onakve greške. Za sada je Musakio naš najbolji štoper.
Ne sviđa mi se što Silva solira ali nije da ne razumem, došao da igra sa Hrvatima i Austrijom i gleda Serie a sa klupe. On i Kutrone su s obzirom na okolnosti zabili i više nego dovoljno golova.
RE: Milanezi s Balkana - Sampinjon - 09-30-2017
To skoro nije vidjeno da potpuno zdravo i sposobno pojacanje od 40 miliona greje klupu.
http://www.football-italia.net/110617/milan-look-lippi
Mediji sad spekulisu sa Lipijem.
RE: Milanezi s Balkana - ensar7 - 09-30-2017
Evo upravo možete gledat Chelsea - City iliti Conte - Pep. Volio bi da Montella ovo pogleda da vidi kako se igra taktika sa 3 odbrambena. Jer ja vidim da ona trojica u sredini min stop se kreću, nazad-naprijed-nazad cijelo vrijeme se oslobađaju da prime loptu i stvore slobodan prostor. Kako je onda moguće da kod nas barem dvojica od te trojice konstantno stoje u mjestu ili se šetaju? I onda se optužuje BonaBona da je kriv, a čovjek ne može ponovit igre iz Juventus jer ovdje mora sve radit bit odbrambeni i bit vezni i kreirati igru sam jer ostali stoje. E moj aviončiću da te hoće javit nogom volio bi više nego ista.
I naravno kad City napada svi trce nazad vezni red i zadnji, a kod nas samo ona trojica nazad trce i onda se oni krive da su krivi za golove. Ponavljam: momci griješe jer rade previše na terenu, cijela Milanova polovica im je dodijeljena jer na onu petorku u sredini možeš zaboraviti oni su tu samo da "igraju". Ali problem je što i kad napadamo opet se nađu dvojica-trojica iz veznog reda koji ništa ne rade i samo šetaju. Zato se pitam čemu služe onda ti igrači na terenu? Nisu oni glupi da ne znaju ili ne žele igrat, već im Montella sa svojom usranom taktikom neda da dođu do izražaja
RE: Milanezi s Balkana - Red and black fan - 10-01-2017
Ma druže mislim da je posle ovih par kola jasno da Montela nije čovek za velike klubove, ovo mu je bila prekretnica ali jednostavno ne ide, ne zna da iskoristi igrače koje je dobio na raspolaganju.
Ja se nadam da je do novog tima još uvek i da će se stvari promeniti ali male su šanse za to. Jbg.
|