RE: Milanezi s Balkana - Sampinjon - 08-20-2017
Ovi ce da prodju gore nego Skendija.
RE: Milanezi s Balkana - ensar7 - 08-20-2017
Gledao sam jučer Juve i danas Romu. Daleko smo bolji od Rome, a s Juveom se možemo itekako drzat. Iskreno mislim da ako nas zaobiđu povrede mi možemo daleko dogurat
Nemamo mi klupe. To ce nas kostati ove sezone u manjoj ili vecoj meri zavisno od rasporeda i ucestalosti povreda ,suspenzija i padova forme pojedinaca. Igrace se na tri fronta ,doduse videcemo sa kolikom ozbiljnoscu ce se pristupiti Ligi Evrope i Kupu.
Roma stvarno jadna danas ,to bi proslosezonska Atalanta sa Kesijem ,Kontijem i ostalima koji su otisli glat potukla.
Šampion pazi ovo, današnja 11ka čine 8 novi igraca, isti trener, isti sistem ista taktika, i gledaj sad igre??? Vidiš koji ološ smo mi igrali prošli godina. Ovo je večeras je dokaz koliko nas je Gallijani unakazio zadnji 7 godina. Tek sad imamo ekipu koja može vise, ali idalje sumnjam u Montellu, ne vjerujem da zna vodit ovu ekipu. Bio sam u Italiji na odmoru 7 dana, i pričao sam sa starijima, i svi su istog mišljenja da je glavna greška da se nije promijenio trener. Jer svako sumnja da Montella može podići ovaj tim na viši nivo, jer to mu je zadatak. Ali haj, šta je tu je, dali smo mu podršku i pokušat ćemo sa njim. Ali njegov cilj MORA bit među prve 2 pozicije jer ovaj tim može iznijeti. Pa imamo prejaku sredinu, I danas sam primijetio koliko je Loca spor igrac
Cavani upravo zabio čist gol ali poništen radi offside. Francuzi ne koriste VAR jer da su koristili sad bi sudija mogao priznati gol jer je gol čist ko suza, nigdje offsidea.
Eto koliko vrijedi VAR jer ovdje su milioni u igri da bi se zajebavalo sa jednim papkom na liniji koji nije u stanju da vidi šta je stvarno bilo. Samo ću napomenuti da je BiH izbačena protiv Nigerije upravo radi poništenog regularnog gola radi offsidea
Bilo je i prosli cetvrtak na Krasnodar - Zvezda ,udje lopta od precke metar u gol i srecom golman nam se snadje i odma ispuca loptu napolje i sudije kao sve okej ,nema gola. Tu mi je npr drago sto nije bilo tog VAR ali generalno podrzavam da postoji ,barem se smanjuje kradja ,namerna i nenamerna. Ne bi bilo Barselone 2006 da je postojao VAR i mi bi mozda imali i titulu vise u Ligi Sampiona.
RE: Milanezi s Balkana - kakabanja - 08-20-2017
(08-20-2017, 08:39 PM)Sampinjon Wrote: Nemamo mi klupe. To ce nas kostati ove sezone u manjoj ili vecoj meri zavisno od rasporeda i ucestalosti povreda ,suspenzija i padova forme pojedinaca. Igrace se na tri fronta ,doduse videcemo sa kolikom ozbiljnoscu ce se pristupiti Ligi Evrope i Kupu.
Roma stvarno jadna danas ,to bi proslosezonska Atalanta sa Kesijem ,Kontijem i ostalima koji su otisli glat potukla.
Kako sad nemamo klupe? Doveli smo 11 igraca. Valjda ce ostati Donaruma Suso Bonaventura Romanjoli Lokateli Zapata. Eto ih 17. I kazu da ce jos neko doci.
(08-20-2017, 09:01 PM)kakabanja Wrote: Kako sad nemamo klupe? Doveli smo 11 igraca. Valjda ce ostati Donaruma Suso Bonaventura Romanjoli Lokateli Zapata. Eto ih 17. I kazu da ce jos neko doci.
Imas 3-4 normalna igraca na klupi i to ti je to. Ne racunas valjda i Zapatu, Abatea ,Antonjelija ,govnoliva i ostali otpad?
Nesto ovo drugo poluvreme...
RE: Milanezi s Balkana - kakabanja - 08-20-2017
Naravno da treba i na njih racunati. Sasvim dobri igraci za klupe. Inace laganica veceras. Doduse nije mi jasno zasto smo napravili 3 zuta kartona a oni igraju sa igracem manje od pocetka.
|