RE: Milanezi s Balkana - Maji_TZ - 08-04-2011
(08-04-2011, 12:38 PM)klanfa Wrote: I'm back!
Hoce li se moc gledat superkup negdje na internetu?
Vidim,tu su jos Mrki,Maji,Mirza,Dejo,vecinom staro drustvo 
Stara ekipa na istom mjestu 
Rai Uno je otkupio prava na prenos...igra se u sub u 14h po nasem vremenu...
Ma sam pristanak ekipa i saveza da se igra ovako daleko sve vam govori...kolko mare za ovim titulom...ovo je samo kao pripremna utakmica(pogledajte kad pocinje liga a koji je termin super cupa i isto to pogledajte kod ostalih liga)...pratim ovaj njihov tour...malo treniranje...pa slikanje u Adidas shopu...pa slikanje u D&G ))...a kinezi ko kinezi....samo kupuju i kupuju...zaradice sigurno 2, 3 miliona svaki klub radi ovog izleta na istok...
RE: Milanezi s Balkana - DUCO - 08-04-2011
ne se slazem i ja za odigravanje na strani . mislim da pre par godina se igralo na strani u americi 2003 milan juve i 2009 peking lazio inter .
p.s. prandeli razmlisla dali da pozove cassana u repku, mislim da ce otici za vecu minutazu
juve su zagrizli dosta duboko ovo mercato sad su ponudili 8 mil za Elia iz hamburga
RE: Milanezi s Balkana - MIRZA - 08-04-2011
(08-04-2011, 05:20 PM)DUCO Wrote: ne se slazem i ja za odigravanje na strani . mislim da pre par godina se igralo na strani u americi 2003 milan juve
kad je brocchi promašio penal ako se ne varam u produžetcima poveli mi 1-0, oni odmah izjednačili
RE: Milanezi s Balkana - DUCO - 08-04-2011
(08-04-2011, 06:08 PM)MIRZA Wrote: (08-04-2011, 05:20 PM)DUCO Wrote: ne se slazem i ja za odigravanje na strani . mislim da pre par godina se igralo na strani u americi 2003 milan juve
kad je brocchi promašio penal ako se ne varam u produžetcima poveli mi 1-0, oni odmah izjednačili
ma to je bio dosta davno ja se ne secam nisam imao u tok doba net pa da bi gledao a i boga mi nisam niti imao kablovsku. tad smo zivili kao ovi iz bliski istok 
RE: Milanezi s Balkana - Dianel-Rossoner - 08-04-2011
Against modern football !!!
RE: Milanezi s Balkana - klanfa - 08-05-2011
Ima sutra na FTV (Federalna,ne Fashion TV) u 13:55 prenos!!!
I Ducu sam zaboravio,kao staro drustvo...
Edit ozvan Cassano u reprezentaciju
RE: Milanezi s Balkana - DUCO - 08-05-2011
galiani zabrinut za italianskog fudbala pa kao da ne bi bio kad onih moroni iz sicilii sinoc su ispali od tun u liga evropa,udine se sastao sa Arsenal u LP. Lazio u zdreb sa rabotnicki mogucnos da pogledam Lazio uzivo
za sutra dilema za Alegri dali sa trojca u napadu ili seedorf boateng na pozicii AM
pozz klanfa i tebi ali ja sam procitao na neki itali. sajtovi da razmisla za buducnost
RE: Milanezi s Balkana - Mecong - 08-05-2011
(08-04-2011, 06:37 PM)DUCO Wrote: (08-04-2011, 06:08 PM)MIRZA Wrote: kad je brocchi promašio penal ako se ne varam u produžetcima poveli mi 1-0, oni odmah izjednačili
ma to je bio dosta davno ja se ne secam nisam imao u tok doba net pa da bi gledao a i boga mi nisam niti imao kablovsku. tad smo zivili kao ovi iz bliski istok  Hahahahahahahahaha..........................................,a ti znas kako zive ovi iz "bliski istok" (Bliski istok). E moj djecak ovi iz "bliski istok" zive hiljadu puta bolje nego ti i hiljadu puta imaju vise nego ti i svi sa Balkanskog poluostrva. Vjeruj mi, zivim na "bliski istok" (Bliskom istoku) vec 5,5 godina.
RE: Milanezi s Balkana - DUCO - 08-05-2011
(08-05-2011, 05:40 PM)Mecong Wrote: (08-04-2011, 06:37 PM)DUCO Wrote: ma to je bio dosta davno ja se ne secam nisam imao u tok doba net pa da bi gledao a i boga mi nisam niti imao kablovsku. tad smo zivili kao ovi iz bliski istok  Hahahahahahahahaha..........................................,a ti znas kako zive ovi iz "bliski istok" (Bliski istok). E moj djecak ovi iz "bliski istok" zive hiljadu puta bolje nego ti i hiljadu puta imaju vise nego ti i svi sa Balkanskog poluostrva. Vjeruj mi, zivim na "bliski istok" (Bliskom istoku) vec 5,5 godina.
kat sam napomenao bliski istok mislio sam na iran iraq avga pakistan sirija jordan
a gde ima nafta se zivi jako to ne sumnjam evo sta su uradili ovi iz Dubai
http://mesto.com.mk/watch_video.php?v=N2W6W6YA1596
uzivajte
RE: Milanezi s Balkana - Warrick - 08-06-2011
Pozdrav ekipi,
Sutra nam nema Taiwa ima nekake kartone iz Francuske,idmo da razbijemo smetljare sutra prvi trofej da legne,i onda Galliani nek zavrsava nekoga od ovih mnogobrojinih sa kojim se povezujemo ovih dva mjeseca 
|