RE: Milanezi s Balkana - Maji_TZ - 01-25-2017
Niang dosao u hotel Milano i direktno se pridruzio svog agentu u pregovorima ... kakv lik .... zeli da ide u Englesku... West Ham, Pool, Crystal Palace su u igri...
Milan nece moci dobiti igrace u razmjenu sa ova tri kluba...takodjer Niang insistira da bude prodan, ali Milan samo daje posudbu do kraja godine uz mogucnost otkupa...
Kakva zajebancija oko momka za kojeg smo svi vjerovali da ce konacno pokazati da je pravi, al ne moze i djaba je...5 godina ga cekamo da proigra da pokaze sav talenat u kontinuitetu i nista...dobije trenera koji najvise vjeruje u njega i sto neko napisa od oktobra mjeseca nije sutno u okvir gola...a sve je puklo nakon Super Kupa...krivo mu je bilo sto nije dio ekipe i kazu da se nije bas puno ni radovao sa ostatkom ekipe...navodno mu je to Montella pred svima u povratku kuci i rekao i od tad Niang trenira preko one stvari i ne igra mu se uopste ...
Odlaskom Nianga, nama ce i dalje trebati igrac...zavisno u kakvoj je formi Deulofeu, moze se desiti da igracki udjemo i losiji u nastavak sezone...svi smo se nadali da mozemo pojacat roster, ali se sada kockamo da mozda imamo i slabiji roster u nastavku...
RE: Milanezi s Balkana - Sampinjon - 01-25-2017
http://www.football-italia.net/97390/watford-agree-niang-move
Milan have reportedly reached an agreement with Watford for striker M’Baye Niang.
According to Sky Sport Italia, the Rossoneri have given the go-ahead for a loan with an option to purchase for €16m.
http://www.football-italia.net/97392/milan-pursue-ocampos-interest
Reports say that Milan remain keen on Lucas Ocampos of Genoa despite M'Baye Niang's failure to accept a move to the club.
Juventus: Neto; Barzagli, Bonucci, Rugani, Asamoah; Khedira, Pjanic; Cuadrado, Dybala, Mandzukic; Higuain
Milan: Donnarumma; Abate, Zapata, Romagnoli, Antonelli; Kucka, Locatelli, Bertolacci; Bonaventura, Bacca, Suso
Ovo vec standardno pocinje sa 2 gola zaostatka... Samo sto cemo se u ovaj mec tesko vratiti ,kamo srece da gresim...
Evo i jednog iz ofsajda, za divno cudo sudija je resio da ga ponisti...
RE: Milanezi s Balkana - huss - 01-25-2017
Iz nicega su nam dali dva gola, bukvalno iz nicega...ali ni mi nismo nista napravili tako da je ovo i prezasluzeno. Nasa igra u 45 minuta, 70% posjed lopte, ali tako da Romagnoli doda do Zapate, ovaj do Abatea, pa Abate vrati do Zapate, Zapata do Locatelia i taman se ponadas evo krecu nesto, ma kakvi Locateli do Antonelia i tako u krug. Pa jebem ti sunce jesmo li mi toliko losi a oni toliko dobri da im za 45 minuta ne mozes pric golu. I cega se plasis? Nabice te 5:0? pa nek nabiju, ni 2:0 nije neki rezultat zbog kojeg ces nabit samopouzdanje.
RE: Milanezi s Balkana - ensar7 - 01-25-2017
Kučka opet pred crveni. Ovo je više ne vjerojatno šta mi sve trpimo od tog idiota. Ovo nas je sudija spasio da ne bude crveni. Al đabe pričati kad će on idalje igrat. Nemamo šanse. Prejak je Juve za nas. Slabo se krećemo. Tek pred kraj smo počeli svi da trčimo i odma smo imali nešto od igre. I opet se ponavlja isto Sampion: Montella pogrešno pročita protivnika i spremi igrače katastrofalno. Opet gubimo prvo poluvrijeme radi pogrešnog kretanja. Al haj, nek radi šta hoće. Ne mogu da vjerujem da svi redom: Juve, Napoli, real, Barca, atletico, Englezi, svi ti timovi igraju svaka 3 dana i nonstop trče samo mi ne možemo da pratimo taj tempo. Pa koji ćeš đavo u Euroligu slijedeće godine????
I sad čujem dovest ćemo giacherinija iz napolija... nama treba napadač, čisti pravi napadač a ne neki kvazi igrac, tip koji je prije 10 godina igrao ozbiljan fudbal.
Bacca nije imao ozbiljne prilike jer se ne krece i jer sredina nema posjed lopte. Nemamo tehnicara u veznom redu koji ce napravit nesto. Isco/kovacic bi bili sjajni za ovaj klub, ali...
Pa huss sam si vidio na kraju, bonaventura se zabije u barzaglia i kraj price. Znaci toliko su jaki nazad a mi toliko spori da im ne mozemo nista. Jos onda sami sebi sjebemo sansu Bacca i Bertolacci na penalu. Nama samo fali kretanje, brzina, ali vidi se da oni nemaju snage za toga. Vec se samo krecu igrac s loptom i trojica oko njega, ostali stoje i posmatraju.
Kao da fali pola te zelje i energije koja se pokazivala u prethodnim utakmicama protiv njih.
Reteeeeee
Toooo!
E vaiii
E vaiii
E vaiii
|