RE: Milanezi s Balkana - huss - 01-23-2017
Pa zato sto zna da za Bonaventuru nikad nijedan klub nece ponuditi vise od 20-30 miliona, a to je sitno za njegov apetit. Mene samo interesuje kako ce juve dati platu 10 miliona Donnarumi, ako znamo da u Italiji na to ide jos 10 miliona poreza. Znaci 20 miliona godisnje samo za jednog golmana?? Mislim da je to suludo, a najgora je opcija da ce nas ovaj nasamariti i da ce ga dati juveu za nekih 30 miliona, a plata ce mu bit nekih 5 miliona i tu su na dobitku Raiola i juve, a Milan kao i obicno gubi. Mada ipak su to samo nagadjanja... da je da vise ovi kinezi preuzmu pa da vidimo "od cega su stvoreni", kakva ce im biti transfer politika.
RE: Milanezi s Balkana - Sampinjon - 01-23-2017
Jasno je to meni za Bonaventuru ,samo skrecem paznju na "sitne detalje" 
Za Kineze... Ja kako sam cuo , njihov "igrac snova" je Aubamejang. Sam je izjavio da ide na leto ,nece u Bajern ali jos uvek ne zna gde ce. Borusija trazi 70 miliona. Navodno su toliko spremni da plate za sada Real i Mancester Siti. A i ovi nasi Kinezi bi kao da probaju.
On ce u to vreme imati 28 godina ,nesto me jede sumnja da ce sa 35 ,npr da daje 18 golova za polusezonu kao Ibrahimovic ,dakle neka ima jos 3-4 godine tog nekog top fudbala ispred sebe. Ja licno za takvog igraca ne bih dao 70 miliona. Mislim ,dao bi kad bi imao budzet za transfere 400 miliona ,ali u ovoj nasoj limitiranoj situaciji ne bi.
Eto neki prvi ,nezvanicni nagovestaji njihove transfer politike...
Kamo srece da bude promisljena i odgovorna transfer politika a ne snobovska i stihijska kao sto smo gledali npr kod tog Sitija i slicnih...
RE: Milanezi s Balkana - Red and black fan - 01-23-2017
Kao igrač koji mnogo izvlači iz svoje brzine neće on kroz par godina sigurno biti isti...
RE: Milanezi s Balkana - huss - 01-23-2017
Sta su ovo htjeli da pozajme Nianga opet u Genovu za Ocamposa, medjutim ovaj je odbio.
RE: Milanezi s Balkana - ensar7 - 01-23-2017
Ricardo Rodriguez, lijevi bek Wolfsburg, 22 mil odštetni klauzula. Prodati odma De Siglia Juventusu i dovest ovog tipa i napokon imamo riješena lijevog beka. 27 godina iskusan i reprezentativac šta će ti više???? Eto da su pametni nek to urade.
RE: Milanezi s Balkana - Maji_TZ - 01-23-2017
(01-23-2017, 10:28 PM)huss Wrote: Sta su ovo htjeli da pozajme Nianga opet u Genovu za Ocamposa, medjutim ovaj je odbio.
Zeli da ostane u Milan i pokaze da zasluzuje da igra : salu na stranu...izgleda da on i njegov manager ne zele vise posudbe...navodno je Montella galamio na njega na treningu a on samo slego rameni ko ga jebe u fazonu i tu je bio kraj...debil samo Montella je jos vjerovao u njega...al def ili ce ostati u Milanu ili ce biti prodan, ne zele vise da idu na posudbe...fkt se ni sam ne mogu sjetit koliko puta je bio posudjen
RE: Milanezi s Balkana - Sampinjon - 01-24-2017
(01-23-2017, 10:28 PM)huss Wrote: Sta su ovo htjeli da pozajme Nianga opet u Genovu za Ocamposa, medjutim ovaj je odbio.
To su ti ta burazerska poslovanja.
Sad ga navodno zeli Torino i to sto pre.
I Montela je potvrdio da Nijang razmatra ponude i da ga nece zvati za mec protiv Juventusa.
RE: Milanezi s Balkana - Red and black fan - 01-24-2017
(01-23-2017, 11:30 PM)ensar7 Wrote: Ricardo Rodriguez, lijevi bek Wolfsburg, 22 mil odštetni klauzula. Prodati odma De Siglia Juventusu i dovest ovog tipa i napokon imamo riješena lijevog beka. 27 godina iskusan i reprezentativac šta će ti više???? Eto da su pametni nek to urade.
Ko je pratio zna da je lik godinama među najboljim bekovima na svetu... Nikad mi nije bilo jasno kako neko nije pljunuo pare za njega od najjačih klubova, čist zicer.
RE: Milanezi s Balkana - ensar7 - 01-24-2017
(01-24-2017, 03:21 PM)Red and black fan Wrote: Ko je pratio zna da je lik godinama među najboljim bekovima na svetu... Nikad mi nije bilo jasno kako neko nije pljunuo pare za njega od najjačih klubova, čist zicer.
Pa evo sad pišu da Juve hoće da ga dovuče, i Wolfsburg je spreman da ga proda. Ali za otkupnu klauzulu: 22 mil €. Eto biznis. I iskreno ja bi mu dao tih 5 mil godišnje što trazi. Jer onda barem ne moram gledati propalice DES i Antu. Ovako lijevo riješena samo još desni bek nastimat Calabria a ne mučit tipa lijevo.
RE: Milanezi s Balkana - Sampinjon - 01-24-2017
http://www.football-italia.net/97353/milan-niang-loan-exchange-only
Saopsteno je da Nijang nece biti prodat vec da u obzir dolazi samo "razmena pozajmica". I to sa Djenovom ili nekim klubom iz Premijer lige.
Iz Djenove ova trojica su navodno moguci ----- Lucas Ocampos ,Darko Lazovic ili Giovanni Simeone .
Na slatke muke nas baca ta Djenova ,to stvarno nije u redu .
|