RE: Milanezi s Balkana - Sampinjon - 12-13-2015
Od Galijanijeve smene meni dosta da prestanu da se dovode razne Kuchke u klub. I da nam na ovu jadnu sredinu terena prvo pojacanje ne bude KP Boateng. I da prestane burazersko poslovanje na nasu stetu u koje je ogrezao zadnjih godina.
A o Grande otom potom. Baby steps,baby steps. Prvi je katapultiranje Galijanija iz kluba.
RE: Milanezi s Balkana - Red and black fan - 12-13-2015
I izgradnja stadiona (mada je to izgleda otišlo u tri lepe) i rešenje vlasništva kluba. Nema ništa dok se te velike stvari ne reše, Siniša je sitna riba.
RE: Milanezi s Balkana - ensar7 - 12-13-2015
(12-13-2015, 10:45 AM)Tiziano Crudelli Wrote: Ha, ništa onda neka se smjeni Galliani opet dolazi stara era Grande Milana.
P.S. Milan je po platama u Italiji također 5. U engleskoj teško da bi bio među prvih 10 etc mogu do sutra ulaganja u Milan od strane Fininvesta i Berlusconia do ove godine su se umanjila za nekoliko puta. Velike plate se bile način da se dovode igrači kao slobodni transferi ali i to više ne pali..
pa pogledaj samo koliko englezi dobijaju za TV prava. Od slijedece sezone ce dobit jos vise, a uz sve to non stop puni stadioni. I naravno drugaciji porez. Sve to pridonosi da im mi ne mozemo konkurisati. Ali mogu oni ulagat koliko hoce, trenutno im Italiani bjeze 0,500 bodova za slijedecu sezonu, i samo teskim cudom mogu nadoknadit tu razliku inace od slijedece sezone Serie A daje 4 u Ch. Ligu a englezi samo 3. Al ja cuvam fige Napoliu, Laziu i Fiorentini u nadi da osvoje EuroLigu pa da barem od slijedece Ch Lige vec imamo 4 predstavnika. Dobro je za Serie A, da se malo digne iz pepela.
A evo video sto sam danas vidio, da se najezis. Podsjeca na Razlog zbog cega se igra fudbal, radi navijaca a ne menagera.
https://www.youtube.com/watch?v=6DjV_SoNYAE
Svaka cast Delijama stvarno predivno izgleda. Zao mi sto Milan ovo nece dugo duuuuuuuugo vidjet ovako nesto. A ko ti ga zna, mozda uz malo srece i preokrenemo ovu sezonu kao i Zach 98/99 i na kraju upravo na San Siru protiv Rome slavimo 19ti (diciannovesimo) hehe
RE: Milanezi s Balkana - kakabanja - 12-13-2015
Mihajlovicu, jesmo li vec trebali voditi 2-3:0. Razbijamo ih ali nece u gol.
RE: Milanezi s Balkana - ensar7 - 12-13-2015
boze ja uzasa. pa ovo nigdje veze. nemamo mi pojma, a Miha apsolutno ne zna sta da radi. Zalosno.
RE: Milanezi s Balkana - Sampinjon - 12-13-2015
Sredina nam je ubitacna.Eno malopre na bbc-u izvestaj-potukli se predstavnici Mancester Sitija i Celsija oko toga ko ce kupiti vise Galijanijevih veznjaka.
Bravo idiote valja nam bod.
RE: Milanezi s Balkana - Maji_TZ - 12-13-2015
(12-13-2015, 04:20 PM)kakabanja Wrote: Bravo idiote valja nam bod.
Da li je moguce da je on napravio izmjenu Luiz Adroano-Kucka???!!!!????? ... Pa ja ne mogu da vjerujem...Montolivo se nije sastavio sa loptom, Niang ne moze nista uz desnu aut liniju i on mjenja momka koji je prvi asistirao kod gola, drugo najvise trci i nudi se u napadu...A da ne govorim da je Bertolacci na klupi i on prvo ubaci Kucku...
I onda saceka jos 15 min pa izmjeni Montoliva i Nianga i ostane u napadu sa JEBENIM CERCIEM....PA STA JE OVO U KURAC KRASNI
Ova ekipa Verone je cak i losija od Sampdorie koju smo doslovno razvalili prije samo 14 dana ...
Nakon 15 kola:
Milan sa Mihajlovićem: 24 boda (19 postignutih golova, 18 primljenih);
Milan sa Inzaghijem: 24 boda (25 postignutih golova, 18 primljenih).
I potrosenih 90 miliona. Bravo Mihajlovicu
RE: Milanezi s Balkana - Red and black fan - 12-13-2015
Kakav bezobrazluk prema Luiz Adrianu, svaki put kad uđe sa klupe zabija, sad asistira ovaj ga menja ma marš u tri lepe ne zaslužuješ ti takvog igrača.
Najveći smo luzeri u ligi, oni se plaše pobede, kad treba da zabije volej naš igrač promaši loptu, kad treba da se pokrene napad da se lopta protivniku, kad treba završiti akciju on odigra ko baba.
|