RE: Milanezi s Balkana - huss - 04-15-2015
Ja Meneza isto ne krivim. Prvo, vecina nasih "ultrabrzih" igraca ga ne moze uopste pratiti tako da vecinom sam istrci kontre. Drugo, pokazalo se i kada im da loptu po boku oni se spetljaju i izgube je...tako da je covjek shvatio sto manje dodaje bolje po tim
RE: Milanezi s Balkana - Red and black fan - 04-19-2015
Dan derbija, fina atmosfera, ni da me dotakne...
RE: Milanezi s Balkana - huss - 04-19-2015
Kako smo samo losi...nisam sklon bespotrebnoj kritici, ali ovaj Milan je ubjedjljivo najlosiji otkako ih pratim, a to je preko 20 godina. I to bez premca...
RE: Milanezi s Balkana - Red and black fan - 04-21-2015
Navodno ovaj Bee preuzima za par dana, Kinezi se takođe guraju u poslednjem trenutku. Šta znam, oni su mi nekako sigurnija opcija, sa sve tim projektom razvitka fudbala u Aziji, s druge strane o Beeu nema puno informacija. Ko će ga znati šta valja...
RE: Milanezi s Balkana - dejo - 04-21-2015
Točno, u nedjelju se igrao gradski derbi, a ja sam se toga sjetio negdje oko 22 sata, kada sam se sjetio provjeriti rezultat na livescoreu. Sve u svemu, vjerujem da nisam jedini koji se nada i priželjkuje što brže preuzimanje kluba od strane gospodina Bee-a. Valjda će on napokon uložiti nešto u ovaj klub, a najviše od svega mi se sviđa što će Galliani završiti svoju karijeru, a dolazi nam veliki Paolo Maldini.
Čisto da vam predočim koliko je nisko pao klub. Počeo sam predavati u jednoj osnovnoj školi, klincima od 5. do 8. razreda i oni nemaju uopće pojam o Milanu kao jednom velikom klubu. To su djeca između 10 i 14 godina, dakle već postoje generacije koje smatraju Milan provincijskim klubom i to me kao velikog navijača Milana iznimno žalosti. Svima je na pameti ova Barcelona, Neymar i šta ti ja znam...ali pozitivno me iznenadila jedna klinkica koja navija za Milan. Njoj je petica osigurana.
RE: Milanezi s Balkana - maharaja - 04-22-2015
Haha, nepotizam za decu koja navijaju za Milan
RE: Milanezi s Balkana - mrki - 04-23-2015
(04-21-2015, 02:44 PM)dejo Wrote: Čisto da vam predočim koliko je nisko pao klub. Počeo sam predavati u jednoj osnovnoj školi, klincima od 5. do 8. razreda i oni nemaju uopće pojam o Milanu kao jednom velikom klubu. To su djeca između 10 i 14 godina, dakle već postoje generacije koje smatraju Milan provincijskim klubom i to me kao velikog navijača Milana iznimno žalosti. Svima je na pameti ova Barcelona, Neymar i šta ti ja znam...ali pozitivno me iznenadila jedna klinkica koja navija za Milan. Njoj je petica osigurana. 
U nekoliko navrata, iako sada trenutno ne radim u školi, ali jesam profesor, sam isto doživio kod djece u osnovnoj školi. Chelsea, Real, Barca, Neymar... Takve ni ne prozivam, kao da ih nema 
Milan je kultni klub na Balkanu bio, zbog balkanskih igrača svjetske klase koji su tamo igrali. I ovo su napravili, fuj... Izgubit će renome i publiku, zato nas treba što prije prodati. A sada, hoce li taj netko uložiti novac ili će se praviti blesav kao i ovaj Trohir (iako on nesto jos i kao ulaže) to cemo vidjeti.
RE: Milanezi s Balkana - ensar7 - 04-25-2015
Ajde Pippo napusti klupu. Nemaš ti muda da izvadiš Meneza. Čovjek radi sta hoce na terenu. Šuta, dribla, uopće ga ne zanima timski igra. I takvog pacijenta ti ne smiješ da vadis s terena? Ma idi nosi se Pippo i ti i tvoje stizao je rezultata sa 5 napadača. Nemaš ti pojma o fudbalu.
oficijelno mi je ovo zadnja tekma Milana ove sezone
RE: Milanezi s Balkana - huss - 04-25-2015
Cudi me da ima jos pojedinaca koji misle da je trener najveci problem ove ekipe!?? Pa cak i slijepac vidi da za ovaj Milan igraju procjecni igraci i ne postoji trener na svijetu koji bi tu nesto mogo promijeniti. Najbolji primjer je Alegri kojem ste isto jebali majku prije, a sta covjek radi sad s ekipom koja ima igrace?
RE: Milanezi s Balkana - Red and black fan - 04-25-2015
Podržavao sam i ja Alegrija i jeste činjenica da imamo mnogo mediokriteta ali su to sve igrači za duplo bolju poziciju na tabeli.
Pipo je možda najgori trener u ligi i glupo je ne kritikovati ga samo zato što ima dubljih problema. Čoveku do pre mesec dana izmene donele 0 bodova, to bre nije normalno.
A ovo je muka za gledanje, tačno ne uživam ni malo al' aj biće bolje valjda...
|