Milanezi s Balkana
#11
Očerupani "pevci" idu u Milan

Igranje Bejla, Modrića, Van der Varta i Krauča u prvom meču osmine finala Lige šampiona je pod upitnikom.

Totenhem je u velikim problemima. Menadžer Hari Rednap možda će morati da "krpi" tim bez najboljih igrača za prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Milana, narednog utorka.

Prethodno, "pevci" će gostovati u subotu Sanderlendu u prvenstvenom meču.

Geret Bejl se neće oporaviti do utakmice na San Siru, tvrdi "Gardijen". Isti izvor navodi da su u Totenhemu isforsirali oporavak Velšanina od problema sa leđima zbog čega ga je na testu, prilikom sprinta, ponovo osetio bol.

Pored Bejla, pod upitnikom su i Luka Modrić, koji se oporavlja od operacije slepog creva, kao i "roviti" Rafael van der Vart i Piter Krauč.
Reply
#12
Liverpool sprema ponudu za Boatenga, 15 miliona eura
http://www.tuttomercatoweb.com/milan/?ac...l0LTQ1MTgy
Nadam se da je Galliani vez zavrsio posao sa Djenovom jer ako nije mozemo ga lako izgubiti jer sa dva vlasnika Prince moze lako zavrsiti u Liverpoolu...
FORZA MILAN
Reply
#13
Wink 
sale sve 5 za naš topic... sljedeća tekma Parma(obavezna 3 boda) i odlazak 15.02. na Milan-Tottenham !!!!

svim forumašima pozzzz

FORZA MILAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
#14
da i ovdje šta napišem Big Grin

FORZA MILAN
Reply
#15
Pirlo se na zadnjem treningu prije Parme opet povrjedio...nema ga sutra u sastavu sigurno a vjerovatno ni u CL...Abate se takodjer jos nije oporavio

Abbiati, Amelia, Antonini, Didac Vilà, Jankulovski, Legrottaglie, Nesta, Oddo, Papastathopulos, Thiago Silva, Yepes, Emanuelson, Flamini, Gattuso, Merkel, Seedof, Van Bommel, Cassano, Ibrahimovic, Pato, Robinho.
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
#16
neće max valjda opet gatuza, van bomela i flaminija staviti u prvih 11, ali bolje i oni nego sedorf, možda bi najbolje rješenje bio emanuelson u prvom timu ili čak merkel.
naravno bekovi će mu biti stari šampioni antonini i oddoAngry.
nesta se oporavio, a i KPB bi se ubrzo trebao vratiti.
sve osim tri boda sutra bi bilo ravno katastrofi jer već se prosulo i previše bodova i to protiv ekipa koje su se trebale s lakoćom dobiti
Reply
#17
Sutra se lomi sezona po mom skromnom misljenju, pozz opet svima na novom-starom forumu Tongue
Reply
#18
Samo da pozdravim Big Grin
Reply
#19
Ja ne kužim stvarno,pa ne moraš biti neki lumen za smislit sastav sa ovim sto ima na raspolaganju,pa moraju igrat sutra Merkel ili Strasser ili čak obojica,a Emanuelson na bok umjesto Antoninija,Flaminija na drugi bok umjesto Odda i to je to:Samo da ne vidim bOneru,za Pirla mi nije uopće krivo što ga neće ni sutra biti Smile,a kamoli za Seedorfa,bez tih šetača imamo šanse oslabljeni Tottenham razbit,sa njima sigurno nemamo.
A Parmu ako sutra ne možemo dobit bez obzira u kojem sastavu nismo ni zaslužili scudetto
Reply
#20
Ne lomi se scudetto bas sutra,ali u sljedecih mjesec dana zasigurno.mi u derby 3.4. jednostavno moramo uci s bar 5 bodova prednosti ispred intera!
Reply